Μάκης Αμπατιέλος: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το ΚΚΕ
eurokinissi Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας ο Μάκης (Γεράσιμος) Αμπατιέλος, πατέρας του βουλευτή Νίκου Αμπατιέλου.
Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του «Ο Μάκης Αμπατιέλος ήταν παιδί εργατικής οικογένειας, δοσμένης στους επαναστατικούς σκοπούς του ΚΚΕ και τους αγώνες του λαού μας, αντιμετωπίζοντας τις διώξεις του αστικού κράτους».
«Ο Μάκης συμμετείχε ενεργά στο κίνημα από νεαρή ηλικία μέσα από τις γραμμές της θρυλικής ΜΟΔΝΕ, ενώ στη συνέχεια υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ σε Οργανώσεις Μαθητών, Σπουδαστών και του Δήμου Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια, ως οπαδός του Κόμματος και παρά τα προβλήματα υγείας, συνέβαλε στις προσπάθειες της Κομματικής Οργάνωσης και των φορέων του λαϊκού κινήματος στον Πειραιά».
Το ΚΚΕ εκφράζει τα πιο ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον γιο του Νίκο, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και βουλευτή, στον αδελφό του Δημήτρη, στέλεχος του Κόμματος στη Γερμανία, στη σύντροφό του Σοφία και σε όλους τους οικείους του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΑΓΝΗ: Στη ΜΕΘ 25χρονη γιατρός με συμπτώματα μηνιγγίτιδας Εκδήλωση αστυνομικών υπαλλήλων για revenge porn: “Δεν είναι ντροπή, είναι έγκλημα” Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Βαρουφάκη περί ναρκωτικών – Κλήθηκε για ανωμοτί εξηγήσεις Κ. Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο ανακαινισμένο ΤΕΠ του «Ερυθρού Σταυρού»Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

