Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Μαρία Καρυστιανού: ”Το ότι ζω και σας μιλάω δεν σημαίνει ότι υπάρχω κιόλας” – ΒΙΝΤΕΟ

''Εκείνη τη μέρα… Άλλαξαν όλα εκείνη τη μέρα. Ήταν το τέλος της ζωής της κόρης μου και το τέλος της δικής μου ψυχής.'' είπε η κ. Καρυστιανού μιλώντας για την 28η Φεβρουαρίου του 2023

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαρία Καρυστιανού: ”Το ότι ζω και σας μιλάω δεν σημαίνει ότι υπάρχω κιόλας” – ΒΙΝΤΕΟ ANT1

”28 Φεβρουαρίου άλλαξε η ζωή μου και το χειρότερο δεν είναι ότι άλλαξε η ζωή μου, είναι ότι τερμάτισε η ζωή ενός πολύ νέου ανθρώπου. Ενός υπέροχου ανθρώπου που είχε τόσα όνειρα, τόσα πολλά όνειρα”. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στον ANT1 για την μέρα της τραγωδίας των Τεμπών που στιγμάτισε ολόκληρη την χώρα και άλλαξε τη ζωή 57 οικογενειών.

Η μητέρα της Μάρθης, η οποία ήταν ένα από τα 57 θύματα, και πρόεδρος του Συλλόγου των Συγγενών των Θυμάτων Τεμπών με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα της τραγωδίας λέει ”Εκείνη τη μέρα… Άλλαξαν όλα εκείνη τη μέρα. Ήταν το τέλος της ζωής της κόρης μου και το τέλος της δικής μου ψυχής.”

Δίνοντας τον δικό της αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς των θυμάτων η Μαρία Καρυστιανού ανέφερε, ”Το ότι ζω και σας μιλάω δεν σημαίνει ότι υπάρχω κιόλας. Ο πόνος δυναμώνει, η οργή δυναμώνει, ηρεμία δεν μπορούμε να βρούμε με αυτά που βλέπουμε και ακούμε”

Τέλος, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την διαδικασία της διερεύνησης των ευθυνών του δυστυχήματος, ‘‘Πώς να αισθάνομαι εγώ σαν Ελληνίδα όταν βλέπω ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία τρέχει πιο γρήγορα από τους δικούς μας, από τη χώρα στην οποία ζω και της έδωσα το παιδί μου”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ