Μαρινάκης για Βαρουφάκη: Ντροπή και αηδία – Γονείς έχουν χάσει παιδιά από ναρκωτικά
Η αξιολόγηση της δήλωσης θα γίνει από τις εισαγγελικές αρχές, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
EUROKINISSI Δριμεία κριτική εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απέναντι στον Γιάνη Βαρουφάκη μετά τις δηλώσεις του στις οποίες υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
«Νομίζω ότι η λέξη ντροπή είναι επιεικής. Αηδία, ντροπή. Είναι κάτι αποκρουστικό. Δεν το πίστευα μέχρι να το δω», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA.
Για την ποινική διερεύνηση των δηλώσεων Βαρουφάκη
«Κοιτάξτε, μπορεί να ερευνηθεί νομικά μία έμμεση προτροπή σε κάτι τέτοιο, επειδή είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει και πολιτικό φορέα. Είναι οριακό νομικά, σίγουρα, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά είναι κάτι παραπάνω από αποκρουστικό και χυδαίο και επικίνδυνο. Το κυριότερο είναι το επικίνδυνο», υπογράμμισε.
«Εμείς δεν θα μπλέξουμε σε αυτό, υπάρχει διάκριση των εξουσιών. Η αξιολόγηση θα γίνει από τις εισαγγελικές αρχές. Δεν γνωρίζω εάν είναι ποινικό. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κάνω εγώ τον εισαγγελέα και αν πω την άποψή μου -έχω άποψη εκ του επαγγέλματός μου- δεν θεωρώ ότι θεσμικά είναι σωστό, γιατί είναι σαν να προτρέπω την Δικαιοσύνη εκπροσωπώντας μία άλλη εξουσία, την εκτελεστική εξουσία τι να κάνει. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς ξέρουν καλύτερα από εμάς», κατέληξε ο Παύλος Μαρινάκης.
Πηγές: www.ertnews.gr | www.megatv.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυτιλήνη: Ποινική δικογραφία σε βάρος 32χρονης για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών – Λειτουργούν κανονικά από την Παρασκευή Τροχαίο ατύχημα στη Μιχαλακοπούλου – Απεγκλωβισμός οδηγού Αποσωληνώθηκε ο δικηγόρος από την Κεφαλονιά – Άγνωστη η αιτία θανάτου της συζύγου στον Παναμά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Κούφια» λόγια και «ανέξοδες» υποσχέσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους αγρότεςΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

