Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

Μάριος Παπαγεωργίου: Αίτημα για “ξεπάγωμα” της υπόθεσης κατέθεσε στον Άρειο Πάγο η μητέρα του

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου υπέβαλλε αίτημα για την ταχύτερη εξέλιξη της έρευνας στην υπόθεση δολοφονίας του γιού της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μάριος Παπαγεωργίου: Αίτημα για “ξεπάγωμα” της υπόθεσης κατέθεσε στον Άρειο Πάγο η μητέρα του

Αίτημα για την ταχύτερη εξέλιξη της έρευνας στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου υπέβαλλε η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Ρουσόπουλο.

«Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, εξερχόμενη του Αρείου Πάγου.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας.

Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» τόνισε ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ