Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μαθητές της Νάξου παρουσίασαν το πρώτο δελτίο ειδήσεων αποκλειστικά με ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Το δελτίο των μαθητών της Νάξου εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Μια βραδιά κάτω από την ελιά».

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαθητές της Νάξου παρουσίασαν το πρώτο δελτίο ειδήσεων αποκλειστικά με ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ ERT

Την ώρα που μερίδα πολιτών εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για την ποιότητα της ενημέρωσης στη χώρα μας, ένα δελτίο ειδήσεων που έχει αποκλειστικά καλές ειδήσεις έρχεται να κάνει τη διαφορά.

Πρόκειται για το δελτίο ειδήσεων που δημιούοργησαν, επιμελούνται και το παρουσιάζουν παιδιά, μαθητές από την Νάξο. Οι μικροί δημοσιογράφοι πήραν συνεντεύξεις και έκαναν ρεπορτάζ με τη δική τους ματιά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 

Δελτίο ειδήσεων: Δείτε το βίντεο με τους μαθητές της Νάξου σε ρόλο δημοσιογράφου

Δελτίο ειδήσεων: Ποιοι είναι οι 12 μαθητές-δημοσιογράφοι

Συνολικά 12 μαθητές της Νάξου, η Μαρίνα Μουστάκη, ο Βασίλης Ανεβλαβής, η Δήμητρα Κονδύλη, ο Γιάννης Περιστεράκης, η Δήμητρα Σαμάρα, η Ειρήνη Σαντοριναίου, ο Μάριος και η Καλλιόπη Βενιέρη, η Ιουλιανή Μαργαρίτη, ο Νικόλας Ξενάκης, ο Βασίλης Κουτρούλης και η Κατερίνα Αμυγδαλιά Θεοφίλου, εργάστηκαν σκληρά και πήραν πολλές συνεντεύξεις.

Μίλησαν με τον ακαδημαϊκό Σταμάτη Κριμιζή, την πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ελληνικού κέντρου διαστήματος Νίκο Σέργη, έκαναν ρεπορτάζ, γκάλοπ, ερεύνησαν τα θέματα τους και έβγαλαν ειδήσεις.

Οι νέοι δημοσιογράφοι έκαναν ρεπορτάζ για την προστασία της άγριας ζωής στο νησί, αφιερώματα για τα έθιμα του τόπου τους και φώτισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις καλές ειδήσεις. Το δελτίο εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Μια βραδιά κάτω από την ελιά».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ