Με φωτογραφίες του 16χρονου οι Ρομά έξω από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης – Καίνε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Η οδός 26ης Οκτωβρίου είναι κλειστή λόγω της συγκέντρωσης , από το ύψος της Πολυτεχνείου μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας.

NEWSROOM
Με φωτογραφίες του 16χρονου οι Ρομά έξω από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης – Καίνε χαρτονομίσματα των 20 ευρώ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι Ρομά έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, φωνάζοντας “δικαιοσύνη” και ζητώντας να προφυλακιστεί ο κατηγορούμενος αστυνομικός ο οποίος απολογείται για τον πυροβολισμό του 16χρονου.

Κάποιοι από αυτούς κρατούν φωτογραφίες του 16χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Ανάμεσά τους και ο πατέρας του 16χρονου.

Να σημειωθεί ότι η οδός 26ης Οκτωβρίου είναι κλειστή λόγω της συγκέντρωσης , από το ύψος της Πολυτεχνείου μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας.

Πυροβολισμός 16χρονου: Ρομά έκαψαν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ

Χαρτονομίσματα των 20 ευρώ έκαψαν οι Ρομά που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

grtimes.gr

Σε μια συμβολική κίνηση, προκειμένου να αναδείξουν, όπως λένε, το πόσο άδικα πυροβολήθηκε στο κεφάλι ο 16χρονος προχώρησαν οι Ρομά έξω από τα Δικαστήρια.

Φωνάζοντας διάκριση συνθήματα στήριξης για τον ανήλικο, έβγαλαν 20ευρα, τα κούνησαν στον αέρα ενώ κάποιοι από αυτούς τα έκαψαν λέγοντας πως για ένα τέτοιο, ευτελές ποσό πυροβολήθηκε ο 16χρονος.

Παράλληλα, φωνάζουν συνθήματα όπως «Δικαιοσύνη» και «τον πυροβόλησαν γιατί ήταν Ρομά».

ΠΗΓΗ/ΒΙΝΤΕΟ: grtimes.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ