Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Με ληγμένα τρόφιμα ταΐζουν τους δόκιμους της ΕΛΑΣ

Με ληγμένα τρόφιμα φέρεται να σιτίζονται οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι οι οποίοι φοιτούν στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, πρακτική που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Με  ληγμένα τρόφιμα ταΐζουν τους δόκιμους της ΕΛΑΣ

Την ανησυχητική αλλά και αποκρουστική καταγγελία δημοσιοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, η οποία με επιστολή της ενημέρωσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, οι οποίοι αγνοούν την μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι υπεύθυνοι της σχολής για τη σίτιση των δοκίμων με ληγμένα τρόφιμα, ακατάλληλα προς βρώση, αφού πάνω στην ληγμένη ημερομηνία λήξης εντοπίστηκε επικολλημένη νέα ημερομηνία λήξης. Η σοβαρή καταγγελία αναμένεται να προκαλέσει την άμεση παρέμβαση τόσο της ηγεσίας της όσο και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή της Ένωσης των αστυνομικών που έχει τη μορφή του κατεπείγοντος:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

“Κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε (γιατί πιστεύουμε ότι σας έχουν αποκρύψει) το τι συμβαίνει στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την σίτιση των Δοκίμων Υπαστυνόμων. Συγκεκριμένα βρέθηκαν τρόφιμα τα οποία δόθηκαν προς κατανάλωση με ληγμένη ημερομηνία λήξης άλλα και με επικολλημένη νέα, πάνω στην παλιά, ημερομηνία λήξης, κάποια εκ των οποίων καταναλώθηκαν αφού δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως. Είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα διέθετε τρόφιμα με ληγμένη ή παραποιημένη ημερομηνία για κατανάλωση στην οικογένεια του, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο στην Σχολή Αξιωματικών αφού αντιμετώπισαν το ζήτημα λέγοντας μας «ότι πρόκειται για μία αστοχία». Μιλάμε ότι η ανευθυνότητα δεν έχει τέλος και αυτό είναι απόρροια μιας ιδιότυπης ασυλίας που έχουν κάποιοι στην Σχολή Αξιωματικών αφού πιστεύουν ότι η πολιτική συγκυρία λειτουργεί ως ασπίδα για κάθε είδους «αστοχία» και παράλειψη. Είναι απορίας άξιο ότι η Διοίκηση της Σχολής δεν ενημέρωσε ως όφειλε αποκρύβοντας τόσο από τον Ακαδημιάρχη Υποστράτηγο κ. Αϊβαζίδη Αβραάμ όσο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το μείζων αυτό θέμα αφού αμφότεροι ενημερώθηκαν από την Ένωση μας.

Η Ένωση μας θα ενημερώσει ως οφείλει κάθε αρχή προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των συναδέλφων μας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ