Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

«Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές»: Το συγκινητικό βίντεο της ΓΓΠΠ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές»: Το συγκινητικό βίντεο της ΓΓΠΠ

Ένα συγκινητικό βίντεο για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγει η χώρα πιο δυνατή από την επιδημία κορωνοϊού, δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ). «Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές*» είναι ο τίτλος του και δείχνει μεταξύ άλλων όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά που κάνει το σωστό για το καλό της κοινωνίας.

«Ενωμένοι κάνουμε πάντα το καλύτερο. Και όταν τελειώσουν όλα αυτά -και θα τελειώσουν- ίσως να μην τα θυμόμαστε μόνο σε μια κακή στιγμή, αλλά σαν την ημέρα που είπαμε: “Κοίτα πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε”» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο συγκινητικό βίντεο της ΓΓΠΠ.

Το συγκεκριμένο βίντεο – προσφορά του Διονύση Σαββόπουλου με το τραγούδι «Το περιβόλι»- ανήρτησε στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον «κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό».

«Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημιουργημένο από την εταιρία The Newton’s σε παραγωγή Ελένης Ασβεστά, το βίντεο σκηνοθέτησε ο Χάρης Πατραμάνης και το μοντάζ του επιμελήθηκε ο Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ