Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Μιλένα Αποστολάκη: “Νιώθω έτοιμη για την πρωθυπουργική θέση”-ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου 'εγώ μπορώ καλύτερα'. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μιλένα Αποστολάκη: “Νιώθω έτοιμη για την πρωθυπουργική θέση”-ΒΙΝΤΕΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Έτοιμη να αναλάβει καθήκοντα πρωθυπουργού, δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, εφόσον κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης των φίλων και των μελών του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Action 24 και ερωτώμενη αν αισθάνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί σε πρωθυπουργικά καθήκοντα, απάντησε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου ‘εγώ μπορώ καλύτερα’. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ πως αυτό είναι ένα κομβικό ζήτημα. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας» κατέληξε η Μιλένα Αποστολάκη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ