Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Μπαλαούρας για Κωνσταντοπούλου: “Να ανακαλέσει διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου”

Αφορμή για την αντιπαράθεση στάθηκε η δήλωση της κας Κωνσταντοπούλου ότι έγινε ευνοϊκή ρύθμιση για τη σύνταξη του κ. Μπαλαούρα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπαλαούρας για Κωνσταντοπούλου: “Να ανακαλέσει διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου” eurokinissi

Να ανακαλέσει όσα είπε περί ευνοϊκής ρύθμισης για τη σύνταξή του η Ζωή Κωσνταντοπούλου, ζήτησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μάκης Μπαλαούρας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπαλαούρας, η κα Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στις 26 Φεβρουαρίου, “αφού πρώτα έκανε μια συνολική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα βασισμένη σε πλήρως αβάσιμες παραδοχές, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο Νίκος Παππάς θα έπρεπε να καταδικαστεί για κακούργημα, στην συνέχεια έκανε μια επιπλέον δυσφημιστική αναφορά στο πρόσωπό μου, επαναλαμβάνοντας παλαιότερο συκοφαντικό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ», ότι δηλαδή δήθεν έγινε ευνοϊκή ρύθμιση για τη σύνταξη μου!”.

Συμβούλιο της Επικρατείας

eurokinissi

Ο κ. Μπαλαούρας τόνισε ότι τα ΝΕΑ έχουν παραδεχθεί ότι το δημοσίευμά τους είναι ανακριβές και έχουν ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι πρωτόδικα του έχει επιδικαστεί αποζημίωση παρά την συγγνώμη της εφημερίδας.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι πλέον η κα Κωνσταντοπούλου γνωρίζει την αλήθεια, και “οφείλει να ανακαλέσει δημόσια την δυσφημιστική αναφορά στο πρόσωπό μου”, επισημαίνοντας ότι “Διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ