Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Μπαράζ διαρρήξεων σε εκκλησίες στην Κεφαλονιά – ΦΩΤΟ

Τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί διαρρήξεις σε εκκλησίες της Πεσσάδας, των Κουρουκλάτων (δύο φορές), των Δεμουτσαντάτων και του Αγκώνα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπαράζ διαρρήξεων σε εκκλησίες στην Κεφαλονιά – ΦΩΤΟ inkefalonia.gr

Δεν έχουν τέλος οι διαρρήξεις εκκλησιών στην Κεφαλονιά. Οι ιερόσυλοι πέταξαν τα κλοπιμαία σε παρακείμενα χωράφια. Τις τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί διαρρήξεις σε εκκλησίες της Πεσσάδας, των Κουρουκλάτων (δύο φορές), των Δεμουτσαντάτων και του Αγκώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inkefalonia.gr, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28ης Οκτωβρίου, παραβιάστηκε από αγνώστους και ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας στην Πεσσάδα.

Απ’ ο,τι προκύπτει οι διαρρήκτες (έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα στην εκκλησία), δεν βρήκαν να πάρουν κάτι μεγάλης αξίας, καθώς ούτε χρήματα υπήρχαν μέσα στον ναό, αλλά ούτε χρυσαφικά.

Διαρρήξεις σε εκκλησίες

inkefalonia.gr

Έφυγαν, έχοντας πάρει την ζώνη της Παναγίας και τα αφιερώματα της Ευαγγελίστριας, όχι όμως τα χρυσά, αλλά τα αργυρά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα κλοπιμαία (η ζώνη και αφιερώματα ευαγγελίστριας), εντοπίστηκαν πεταμένα μέσα σε παρακείμενο λιοστάσι.

Διαρρήξεις σε εκκλησίες

inkefalonia.gr

Ήδη η αστυνομία βρίσκεται και κάνει έρευνες στο σημείο, ενώ παράλληλα βρέθηκαν εκεί και τα κλοπιμαία από την εκκήλησία της Παναγίας στα Δεμουτσαντάτα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ