Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών τους μόλις ξεκίνησε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Η δίκη για την κηδεμονία των παιδιών τους μόλις ξεκίνησε

Ξεκίνησε, χθες, η πολυαναμενόμενη δίκη της Αντζελίνας Τζολί  και του Μπραντ Πιτ σχετικά με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Η ηθοποιός μέσω των ΜΜΕ φρόντισε να βγάλει προς τα έξω το πρόβλημα του αλκοολισμού τουπρώην συζύγου της , το οποίο κατά την ίδια ήταν αρκετό για να τσαλακώσει το προφίλ του . Τον κατηγόρησε ακόμη και για ενδοοικογενειακή βία.

Από την άλλη ο Μπραντ Πιτ, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του περισσότερο, ενώ έχει τονίσει αρκετές φορές, ότι θεωρεί την πρώην σύζυγό του καλή μητέρα, και δεν έχει σκοπό να παρέμβει στις μεθόδους της. Έτσι από χθες και για τρεις εβδομάδες οι πρώην Μπραντζελίνα θα επιστρατεύσουν δικηγόρους και μάρτυρες στην δικαστική αίθουσα, ώστε να αρχίσει ο «πόλεμος».

Η Τζολί και ο Πιτ είναι γονείς τριών υιοθετημένων και τριών βιολογικών παιδιών, του 19χρονου Μάντοξ που σπουδάζει στη Νότιο Κορέα, του 16χρονου Παξ, της 15χρονης Ζαχάρα, της 14χρονης Σιλό και των 12χρονων διδύμων Βίβιαν και Νοξ. Μάλιστα η Τζολί είχε προσπαθήσει τόσο με ένδικα μέσα όσο και απομακρύνοντας γεωγραφικά τα παιδιά από τον Πιτ να διαρρήξει τους μεταξύ τους δεσμούς.

Το 2018 με πρόφαση τα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2» η ηθοποιός μετακόμισε μαζί με ολόκληρη τη φαμίλια στο Λονδίνο, όπου έλαβε χώρα το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογράφησης. Ο Πιτ τότε θεώρησε ότι προσπαθεί να τον αποκόψει από τα παιδιά του και αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου τον δικαίωσε υποχρεώνοντας την Τζολί να επιτρέπει στα παιδιά να έχουν στενή και φυσιολογική σχέση με τον πατέρα τους, ο οποίος παρεμπιπτόντως την ίδια περίοδο βρισκόταν συχνά στη βρετανική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας του Ταραντίνο «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Η τότε δικαστική απόφαση προειδοποιούσε ακόμα την Τζολί πως εάν συνέχιζε να δημιουργεί προσκόμματα στη σχέση των παιδιών με τον Πιτ, διακινδύνευε να χάσει οριστικά την κηδεμονία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ