Μυστήριο με σορό άνδρα που εντοπίστηκε να επιπλέει στον Θερμαϊκό
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα στον Θερμαϊκό Κόλπο, στη Θεσσαλονίκη.
Η σορός του άνδρα βρέθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα εντός της θαλάσσιας περιοχής, ανάμεσα στον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό για την ανάσυρση της σορού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, πρόκειται για άνδρα περίπου 25 έως 30 ετών, ύψους 1,80 μ., ο οποίος έφερε ρουχισμό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση της σορού.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να διαταχθεί διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.
«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης ότι ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του εντός της θάλασσας στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Θεσσαλονίκης», ανακοίνωσε το λιμενικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν. Λοβέρδος για την ενοχή των πρώην προστατευόμενων μαρτύρων: “Οι σκευωρίες κατέρρευσαν, οι ψευδομάρτυρες ξεγυμνώθηκαν” Συνελήφθη 34χρονος φυγόποινος – Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για υπόθεση ναρκωτικών Ψηλορείτης: Τραυματίστηκε 25χρονη πεζοπόρος- Κινητοποιήθηκε ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική Δίκη Novartis: Μ. Μαραγγέλη και Φ. Δεστεμπασίδης ενώπιον της απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ΑθηνώνΑκολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr