Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ν. Χαρδαλιάς: Δεν θα επιτραπεί ο συγχρωτισμός σε πυλωτές και ταράτσες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ν. Χαρδαλιάς: Δεν θα επιτραπεί ο συγχρωτισμός σε πυλωτές και ταράτσες

Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση μπορεί να μας φέρει πολλές εβδομάδες πίσω. Ο συγχρωτισμός σε ταράτσες και αυλές εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους» δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

«Δεν θα επιτραπεί ο συγχρωτισμός σε πυλωτές και ταράτσες – Ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει τίποτα, αν δεν είμαστε σοβαροί μπορεί να βρεθούμε προ απροόπτου» τόνισε στις ανακοινώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση μπορεί να μας φέρει πολλές εβδομάδες πίσω. Ο συγχρωτισμός σε ταράτσες και αυλές εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους» δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά: Το Πάσχα ισχύει ότι και τις υπόλοιπες ημέρες

«Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ημέρες, ισχύουν για το Πάσχα όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει, στο ακέραιο. Δεν προβλέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια συγγενών και φίλων τις ημέρες του Πάσχα, δεν προβλέπεται τέτοιος λόγος μετακίνησης. Η αστυνομία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει όπου κρίνει απαραίτητο. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουν οι συμπολίτες να υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Πολιτείας» πρόσθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Μέχρι τις 27 Απριλίου αυτό που προέχει είναι να τηρήσουμε τα μέτρα. Από εκεί και πέρα με βάση τα δεδομένα θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση. Προέχει να μην υπάρξει εφησυχασμός. Δεν έχουμε ξεπεράσει τίποτα. Αν δεν είμαστε σοβαροί μπορεί να βρεθούμε προ απροόπτου» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ