Πέμπτη 02 Οκτωβρίου 2025

N. Κακλαμάνης: Αύριο η επιστροφή 27 Ελλήνων του πλοίου «Οξυγόνο»

Όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
N. Κακλαμάνης: Αύριο η επιστροφή 27 Ελλήνων του πλοίου «Οξυγόνο» EUROKINISSI

Αύριο, Παρασκευή (3/10) θα επιστρέψουν στην Ελλάδα τα μέλη του ελληνικού πλοίου «Οξυγόνο», όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την υπόθεση του πλοίου που αναχαιτίστηκε από Ισραηλινούς, είπε πως ενημερώθηκε ότι η ελληνική αποστολή μέχρι το μεσημέρι αύριο θα έχει φτάσει σε λιμάνι της χώρας.

«Επειδή, όπως ξέρετε, στο καράβι βρίσκεται η βουλευτής κυρία Πέρκα, επικοινώνησα με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών και με ενημέρωσαν ότι το πλοίο οδεύει προς το λιμάνι του νότιου Ισραήλ, όπου θα φτάσει σε λίγο», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Προσέθεσε ότι η πρέσβης στο Τελ Αβίβ έχει πάρει εντολή, μόλις φτάσει το καράβι, να πάει και να επιληφθεί της μεταφοράς των 27 Ελλήνων στην Ελλάδα.

«Αυτό δεν θα γίνει σήμερα γιατί στο Ισραήλ έχουν τη θρησκευτική εορτή τους και επομένως η διαδικασία θα αρχίσει από αύριο», εξήγησε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ