Νάγια Ριβέρα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή – Πώς θυσιάστηκε για το παιδί της

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 33χρονης ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από ημέρες ερευνών, έδειξε πως η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Glee» πέθανε από πνιγμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Ριβέρα έπεσε για κολύμπι στη λίμνη Πιρού στην […]

NEWSROOM
Νάγια Ριβέρα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή – Πώς θυσιάστηκε για το παιδί της

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 33χρονης ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, η οποία βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας έπειτα από ημέρες ερευνών, έδειξε πως η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Glee» πέθανε από πνιγμό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Ριβέρα έπεσε για κολύμπι στη λίμνη Πιρού στην Καλιφόρνια όπου είχε πάει με τον 4χρονο γιο της.

Η βάρκα τους παρασύρθηκε και κολυμπούσαν για ώρα μέχρι να τη βρουν. Όταν τελικά αυτό συνέβη, η ηθοποιός επένδυσε τις ύστατες δυνάμεις της να βάλει τον γιο της στη βάρκα και μετά εξαφανίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε το πτώμα της ηθοποιού Νάγια Ριβέρα σε λίμνη της Καλιφόρνια – Έπεσε για να σώσει το γιο της

«Ξέρουμε από τον γιο της Νάγια ότι σε κάποια φάση οι δυο τους κολύμπησαν μαζί. Ο μικρούλης είπε ότι τον βοήθησε να ανέβει στη βάρκα και μόλις γύρισε να την δει είχε βυθιστεί στο νερό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος από το γραφείο του σερίφη της περιοχής Ventura. Οι αρχές συμπεραίνουν ότι οι δυο τους κολυμπούσαν και ήταν πλέον απόγευμα, η βάρκα δεν είχε άγκυρα και είχε παρασυρθεί. Η Νάγια πιθανότατα χρησιμοποίησε τις τελευταίες δυνάμεις της για να σπρώξει τον μικρό στη βάρκα. Αλλά δεν μπόρεσε να σώσει τον εαυτό της.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ