Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Νάσος Ηλιόπουλος : Έκθετη η Ν.Δ. από τις αποκαλύψεις Ρουπακιώτη – Καμπαγιάννη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νάσος Ηλιόπουλος : Έκθετη η Ν.Δ. από τις αποκαλύψεις Ρουπακιώτη – Καμπαγιάννη

Σε δήλωσή του  ο εκπρόσωπος εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επιτίθεται για μια ακόμα φορά στη Ν.Δ.,   για τη στάση της απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τη καλεί  να δώσει απαντήσεις σχετικά με το «μπλόκο του Μεγάρου Μαξίμου στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» επί κυβερνήσεως Σαμαρά,  όπως αποκαλύφθηκε σήμερα,  και  επίσης γιατί κανείς από το κυβερνών κόμμα δεν κατέθεσε στο δικαστήριο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Σήμερα η Ν.Δ. οφείλει δύο απαντήσεις.

Οφείλει να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ρουπακιώτης, σχετικά με το μπλόκο του Μεγάρου Μαξίμου στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ όπως είπε ήταν έτοιμοι να «τυλίξουν τη Χρυσή Αυγή» πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οφείλει επίσης να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, κ. Καμπαγιάννης, ότι η Ν.Δ. ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν κατέθεσε στο δικαστήριο κατά των νεοναζί.

Η σημερινή απόφαση για την άρνηση κάθε ελαφρυντικού στους νεοναζί αποτελεί άλλη μία απάντηση στα ψέματα και τη λάσπη της Ν.Δ. για τον ποινικό κώδικα που θα «έριχνε στα μαλακά» τη Χρυσή Αυγή.

Η μικροπολιτική αντιπαράθεση, τα ψέματα και η θεωρία των δύο άκρων που επέλεξε να επιστρατεύσει τις τελευταίες μέρες η Ν.Δ. δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον πανικό της, ούτε τις ευθύνες της για το ξέπλυμα των νεοναζί.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ