Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΝΔ: Χωρίς κυβέρνηση ΝΔ δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΝΔ: Χωρίς κυβέρνηση ΝΔ δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής

ΝΔ: Χωρίς κυβέρνηση ΝΔ δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την επικείμενη απόφαση του Δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή. Το κυβερνών κόμμα σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση ότι «χωρίς κυβέρνηση ΝΔ δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που «όψιμα» όπως αναφέρει, ανακάλυψε την εγκληματική της δράση «την εκμεταλλέυτηκε πολιτικά και την χρησιμοποίησε ως βολικό δεκανίκι εντός και εκτός βουλής». Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη που αύριο θα κάνει το δικό της καθήκον»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Δεν θα υπήρχε δίκη της Χρυσής Αυγής, αν δεν υπήρχε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που έστειλε στον εισαγγελέα όλες τις διάσπαρτες δικογραφίες για τη Χρυσή Αυγή. Δεν θα περίμεναν όλοι οι Έλληνες την αυριανή ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης για το φασιστικό αυτό μόρφωμα, αν ο τότε Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Δένδιας δεν είχαν πάρει τη μεγάλη απόφαση να οδηγήσουν τους ναζί εκεί όπου ανήκουν, στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Τότε, εκείνοι που όψιμα ανακάλυψαν την εγκληματική δράση των φασιστών, διαδήλωναν μαζί τους στις πλατείες των “αγανακτισμένων” και του “αντιμνημονίου” κυοφορώντας το κοινό μέτωπο του “όχι”. Λίγο αργότερα καλοδέχονταν τις ψήφους τους για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και χαριεντίζονταν σε κοινές εκδηλώσεις, αξιοποιώντας τους ως βολικό δεκανίκι εντός και εκτός Βουλής, ενώ επί των ημερών τους, η δίκη που ολοκληρώνεται αύριο προχωρούσε με ρυθμούς χελώνας.

Η Νέα Δημοκρατία έκανε το καθήκον της, στέλνοντας την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια και τους βουλευτές της σπίτι τους. Εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη που αύριο θα κάνει το δικό της καθήκον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ