Τετάρτη 06 Αυγούστου 2025

Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να μπλοκάρει την έρευνα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

«Ο μόνος δρόμος είναι η δημοκρατική ανατροπή του σημερινού καθεστώτος και η λογοδοσία όλων των εμπλεκομένων»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να μπλοκάρει την έρευνα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Το σημερινό δημοσίευμα στο Politico σε σχέση με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ λέει αυτό που καταλαβαίνει σήμερα όλη η Ευρώπη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να μπλοκάρει την έρευνα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

«Την ίδια στιγμή, θλιβερές φιγούρες του κυβερνητικού θιάσου προσπαθούν να αποδομήσουν την ευρωπαϊκή εισαγγελία. Αντί για απαντήσεις συνεχίζονται οι επιθέσεις σε όσους προσπαθούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια», σημειώνει, τονίζοντας πως «την στιγμή που η κυβερνητική πλειοψηφία ντράπηκε να είναι στην αίθουσα της ολομέλειας για την προανακριτική, την στιγμή που ο Κ. Μητσοτάκης ξεκάθαρα δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται ούτε την κοινοβουλευτική του ομάδα, καμία δικαιολογία από το σύστημα που έχει στήσει την λεηλασία δεν είναι πιστευτή».

«Ο μόνος δρόμος είναι η δημοκρατική ανατροπή του σημερινού καθεστώτος και η λογοδοσία όλων των εμπλεκομένων», καταλήγει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ