Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα διάσταση στην υπόθεση με τον καταγγελλόμενο βιασμό 4χρονης από άνδρα που υπηρετεί σε Σώμα Ασφαλείας

Για την υπόθεση έχει υπάρξει παρέμβαση της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και Εισαγγελέως Ανηλίκων Ρόδου μετά την αδικαιολόγητη (πέραν των τριών μηνών) εκτέλεση παραγγελίας της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα διάσταση στην υπόθεση με τον καταγγελλόμενο βιασμό 4χρονης από άνδρα που υπηρετεί σε Σώμα Ασφαλείας freepik

Ο βιασμός μιας 4χρονης από άνδρα που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας ακριτικού νησιού, λαμβάνει νέες διαστάσεις καθώς οι γονείς της 4χρονης προσέφυγαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα κατά 5 ανδρών για την προστασία τους από προσβολές της προσωπικότητάς τους.

Αιτήθηκαν ειδικότερα να τους χορηγηθεί και προσωρινή διαταγή για την ρύθμιση της κατάστασης και να απαγορευθεί στους καθ’ ων να προσβάλλουν την προσωπικότητα των ανήλικων τέκνων τους και τους ίδιους, απευθυνόμενοι είτε σε εκείνους είτε σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων και των τέκνων τους με συκοφαντικό, απειλητικό ή τυχόν εξυβριστικό λόγο, καθώς και με κρίσεις. Επιπλέον ζητούν να τους απαγορευθεί να διασπείρουν φήμες που αφορούν στα μέλη της οικογένειάς τους.

Βιασμός 4χρονης

Freepik

Βιασμός 4χρονης: Το χρονικό

Οι γονείς έχουν ασκήσει μήνυση εις βάρος των 5 ανδρών τονίζοντας ότι τέλεσαν εις βάρος τους το αδίκημα της ψευδορκίας διότι εξεταζόμενοι ως μάρτυρες ενώπιον της αρμόδιας αρχής που ερευνά εις βάρος τους “ανώνυμη” καταγγελία ενώπιον του “Χαμόγελου του Παιδιού”, εν γνώσει τους κατέθεσαν ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεσή τους αλλά και της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της απειλής…

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχει υπάρξει παρέμβαση της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου και Εισαγγελέως Ανηλίκων Ρόδου μετά την αδικαιολόγητη (πέραν των τριών μηνών) εκτέλεση παραγγελίας της για τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας γύρω από τις συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών οικογένειας που βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ελέγχεται, μετά από σαφείς ενδείξεις για βιασμό του 4χρονου κοριτσιού της.

Εις βάρος ενός άνδρα εξετάζεται τυχόν τέλεση των αδικημάτων προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμού, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματικής βλάβης σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Βιασμός 4χρονης

freepik

Η Εισαγγελική έρευνα προκλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 κατόπιν διαβίβασης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας αγνώστου προσώπου στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το ανήλικο κορίτσι διαπίστωσε παλαιά ρήξη του παρθενικού της υμένα. Από τις καταθέσεις που ελήφθησαν δεν έχει προκύψει κάτι το επιβαρυντικό πέραν του ό,τι τα δύο παιδιά άγγιξαν τα απόκρυφα σημεία συμμαθητών τους.

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας πραγματογνώμονας εξέτασε τα παιδιά παρουσία παιδοψυχολόγου και δεν φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν τα καταγγελλόμενα.

ΠΗΓΗ: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ