Δευτέρα 05 Ιουνίου 2023
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Νέα Δημοκρατία: “Κάποιοι παρουσιάζουν τον σταθμάρχη ως ρουσφέτι υπουργού” – “Ντροπή να χρησιμοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές για να διασπείρουν ψεύδη”

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλει προσπάθεια σύνδεσης του σταθμάρχη με το κόμμα και αποκαλεί "άθλιους συκοφάντες" όσους διασπείρουν, όπως υποστηρίζει, ψεύδη αυτές τις τραγικές ώρες.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: “Κάποιοι παρουσιάζουν τον σταθμάρχη ως ρουσφέτι υπουργού” – “Ντροπή να χρησιμοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές για να διασπείρουν ψεύδη” eurokinissi

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντά στις φήμες που σχετίζουν τον διορισμό του 59χρονου σταθμάρχη στη Λάρισα με “ρουσφέτι” υπουργού της κυβέρνησης. Στην ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει “Επειδή και η αθλιότητα έχει τα όριά της, τους καλούμε να πουν όνομα. Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες”, υποστηρίζοντας ότι γίνεται προσπάθεια σύνδεσης του 59χρονου κατηγορούμενου με το κόμμα.

Η ανακοίνωση καταλήγει: “Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη με μικροπολιτικές στοχεύσεις!”

Νέα Δημοκρατία

eurokinissi

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κάποιοι επιμένουν στις αθλιότητες των προηγούμενων ημερών, προσπαθώντας με διάφορους τρόπους να συνδέσουν τον σταθμάρχη που διώκεται για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη Νέα Δημοκρατία.

Ξεκίνησαν προσπαθώντας να τον παρουσιάσουν ως «ρουσφέτι» συγκεκριμένης βουλευτού, η οποία τους διέψευσε και προσέφυγε εναντίον τους στη Δικαιοσύνη για την άθλια συκοφαντία.

Σήμερα, τον παρουσιάζουν ως “ρουσφέτι” υπουργού. Επειδή και η αθλιότητα έχει τα όριά της, τους καλούμε να πουν όνομα. Αλλιώς είναι κοινοί συκοφάντες.

Όχι λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι ντροπή κάποιοι να αξιοποιούν αυτές τις τραγικές στιγμές προκειμένου να διασπείρουν ψεύδη με μικροπολιτικές στοχεύσεις!»,

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ