Νέα επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν – Ενεργοποιήθηκε η Αεράμυνα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει να «επιτίθεται και να καταστρέφει» τις ιρανικές εγκαταστάσεις, δήλωσε στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Νέα πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ στο Ιράν είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με το AlJazeera, η νότια πόλη Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν έχει δεχθεί επίθεση. Αντιαεροπορικά συστήματα προσπαθούν να αναχαιτίσουν ισραηλινά βλήματα στον ουρανό πάνω από την πόλη-λιμάνι.
Παρατηρούνται επίσης, αντιαεροπορικά πυρά πάνω από τον ουρανό της Τεχεράνης καθώς ισραηλινοί πύραυλοι στοχεύουν την πρωτεύουσα.
Νωρίτερα, ο Ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι το Ισραήλ πλήττει επί του παρόντος το Ιράν και ότι ο εχθρός του «εξακολουθεί να διαθέτει ένα οπλοστάσιο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο Ισραήλ».
Ο εκπρόσωπος προειδοποίησε ότι οι ιρανικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ «δεν είναι πίσω μας».
Το Ισραήλ θα συνεχίσει να «επιτίθεται και να καταστρέφει» τις ιρανικές εγκαταστάσεις πυραύλων επιφανείας-επιφανείας, δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Ο ιρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι «10 εχθρικά ισραηλινά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν σε διάφορες περιοχές» της χώρας.
Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr