Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης το 2025 – Πώς την προσέγγισε

Ο συλληφθείς φέρεται να βίασε την ανήλικη χρησιμοποιώντας την αγάπη της για τα ζώα ως πρόσχημα για να την προσεγγίσει

NEWSROOM
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης το 2025 – Πώς την προσέγγισε

Ένας 38χρονος συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη καθώς φέρεται να βίασε 14χρονη χρησιμοποιώντας την αγάπη της για τα ζώα ως πρόσχημα για να την προσεγγίσει.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, 10 Μαρτίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έπειτα από μεθοδική έρευνα.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται τον Μάιο του 2025, όταν ο 38χρονος προσέγγισε την ανήλικη μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας είχε αναρτήσει αγγελία για την υιοθεσία μικρής γάτας, προκαλώντας το ενδιαφέρον του παιδιού.

Εκμεταλλευόμενος την αθωότητά της, φέρεται να κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα ώστε να έρθει σε προσωπική επαφή μαζί της.

Όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο, ο δράστης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ανηλικότητα του θύματος για να προχωρήσει στο αδίκημα του βιασμού.

Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης, ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr