Παρασκευή 13 Μαρτίου 2026

Νέα σύλληψη για δολοφονία 92χρονου στα Εξάρχεια – Χειροπέδες σε 38χρονη

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα σύλληψη για δολοφονία 92χρονου στα Εξάρχεια – Χειροπέδες σε 38χρονη EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ

Σε ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 92χρονου που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2017 στα Εξάρχεια προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη μια 38χρονη που κατηγορείται ότι είχε ρόλο συνεργού μαζί με 33χρονη στην υπόθεση της δολοφονίας του ηλικιωμένου.

Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την αρμόδια ανακριτική αρχή για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και της ληστείας.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών, η 38χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ενώ οι έρευνες των αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ