Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: “Ένας παλαβός ήταν, έπεσε στη θάλασσα” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο καπετάνιος ακούγεται να λέει πως είδε τον Αντώνη από την κάμερα: "ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε". 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: “Ένας παλαβός ήταν, έπεσε στη θάλασσα” – ΒΙΝΤΕΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί νέο ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη συνομιλία του υπάρχου με τον καπετάνιο για το Blue Horizon, μετά τη δολοφονία του Αντώνη.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο παρουσιάστηκε ο διάλογος στη γέφυρα, όταν ο ύπαρχος μετέβη για να δώσει εξηγήσεις.

Ο ύπαρχος χαρακτήρισε «παλαβό» τον Αντώνη και ο πλοίαρχος «μ…» αφότου έπεσε στη θάλασσα, ενώ από τη συνομιλία προκύπτει πως οι δύο τους είχαν συναντηθεί πριν τον απόπλου.

Μάλιστα, ο καπετάνιος ακούγεται να λέει πως είδε τον Αντώνη από την κάμερα: «ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε». 

Όσο για τον ύπαρχο, είπε στον καπετάνιο για τον Αντώνη: «Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός. Γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω-γύρω». 

Ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon: Ο διάλογος

Ύπαρχος: Του λέω βγες έξω, βγες έξω δεν έχεις εισιτήριο, πάει να βγει εγώ βγαίνει έξω ξαναμπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα.

Πλοίαρχος: Ρε τον μ… ρε. Τώρα οικονομίσαμε. Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα. Πάρε μία τον… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… Μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει στον καταπέλτη… Δίπλα, δίπλα στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσα εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω “ταξιδεύεις;”. “Όχι” μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα. Του λέω βγες έξω… Βγες έξω. Πάει να βγει έξω, βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα.

Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα ναι. Μάλιστα, τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος… Κολυμπούσε.

Πλοίαρχος σε Λιμεναρχείο: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε, μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ