Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τον σταθμό της Λάρισας πριν από την τραγωδία στα Τέμπη – Το άγνωστο επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη

Τον εντόπισαν στην αρχή του 5ου βαγονιού λίγα δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα. Ξεκίνησαν να τον πηγαίνουν προς το μπροστινό μέρος του τρένου και σημειώθηκε η σύγκρουση.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τον σταθμό της Λάρισας πριν από την τραγωδία στα Τέμπη – Το άγνωστο επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη MEGA

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη, και συγκεκριμένα, στον σταθμό της Λάρισας, όπου απεικονίζεται ένα άγνωστο επεισόδιο με μεθυσμένο επιβάτη.

Σύμφωνα με το Mega, λίγα λεπτά πριν φτάσει το Intercity 62, στον σταθμό της Λάρισας επικρατεί αναστάτωση. Ένας μεθυσμένος άντρας από τη Συρία, έχει ξαπλώσει στην αποβάθρα και από πάνω του βρίσκεται ένας από τους άντρες ασφαλείας του σταθμού.

Βίντεο ντοκουμέντο από Τέμπη: Το άγνωστο επεισόδιο με τον επιβάτη

Το ρολόι στις κάμερες ασφαλείας δείχνει 4 λεπτά μπροστά. Στις 23:01, η αμαξοστοιχία Intercity φτάνει στο σταθμό και ξεκινά η αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών. Ο μεθυσμένος άντρας στέκεται και αρχικά φαίνεται να βοηθάει εκείνους που ήθελαν να βγουν από το τρένο.

Δύο λεπτά μετά την άφιξη του τρένου, καταφέρνει να μπει στο 3ο βαγόνι και παραμένει μέσα σε αυτό. Ένα λεπτό αργότερα, ο σεκιούριτι ενημερώνει τον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας και μια ακόμα εργαζόμενη που είχε τελειώσει τη βάρδιά της και ανέβαινε στο τρένο ως επιβάτης, για την είσοδο του μεθυσμένου άντρα σε αυτό.

Για να μην υπάρξει καθυστέρηση, αποφασίζεται το Intercity 62 να μην παραμείνει στο σταθμό. Δίνεται σήμα να ξεκινήσει και να ψάξουν τον μεθυσμένο άντρα στη διαδρομή.

Η αμαξοστοιχία αναχώρησε και οι δύο ελεγκτές ξεκίνησαν να τον ψάχνουν. Τον εντοπίζουν στην αρχή του 5ου βαγονιού λίγα δευτερόλεπτα πριν το πολύνεκρο δυστύχημα. Όπως ξεκίνησαν να τον πηγαίνουν προς το μπροστινό μέρος του τρένου, σημειώθηκε η σύγκρουση, που τους βρήκε στον διάδρομο του κυλικείου.

Σημειώνεται πως τόσο ο εργαζόμενος, όσο και ο επιβάτης περιλαμβάνονται στα 57 θύματα του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ