Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Νέοι Ποινικοί Κώδικες: Η ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

Πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέοι Ποινικοί Κώδικες: Η ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Δικηγορικός σύλλογος Πειραιά

Τις αλλαγές στους Κώδικες επιχειρούν να «αποκρυπτογραφήσουν» οι δικηγόροι και στο πλαίσιο αυτό ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει μία επιστημονική και ενημερωτική ημερίδα, που ξεκινάει στις 6 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Ηλίας Κλάππας και η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Μαργαρίτα Στενιώτη.

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας που αφορά τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα, συντονιστής θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και δικηγόρος Πειραιά, Ιωάννης Ηρειώτης και εισηγητές οι:

* Λάζαρος Γιατράκος, δικηγόρος Πειραιά

* Σωτήριος Νίκας, δικηγόρος Πειραιά

Η δεύτερη ενότητα για την Ποινική Δικονομία

Κατά τη δεύτερη ενότητα το αντικείμενο είναι οι «Τροποποιήσεις στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας» με συντονιστή τον Δ.Ν. Δικηγόρο Πειραιά, επισκέπτη καθηγητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Πολυχρόνη Τσιρίδη. Εισηγητές είναι:

* Ιωάννης Ηλίας, ΔΝ δικηγόρος Πειραιά

* Στέφανος Φακής, δικηγόρος Πειραιά

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσουν οι Παναγιώτα Μπουρλετίδου, γενική γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και ο Νικόλαος Μπιλίρης, σύμβουλος του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ