Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Νέους φακέλους με καταγγελίες από το ΣΕΗ παρέδωσε στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας  

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, παρέδωσε πέντε φακέλους με στοιχεία καταγγελιών εις βάρος ηθοποιών.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέους φακέλους με καταγγελίες από το ΣΕΗ παρέδωσε στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας   eurokinissi

Στο γραφείο του εισαγγελέα Κ. Σπυρόπουλου βρέθηκε για άλλη μία φορά το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας, υποβάλλοντας πέντε νέους φακέλους με καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια του Σωματείου και αφορούν προσβολή γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ηθοποιών.

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. Εισαγγελέα φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. Εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε» ανέφερε ο Π. Τσαρούχας, εξερχόμενος από το γραφείο του κ. Σπυρόπουλου όπου παρέμεινε για μισή ώρα.

Όπως είπε ο κ. Τσαρούχας:

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον εισαγγελέα, φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ, υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα», ανέφερε ειδικότερα ο κ. Τσαρούχας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ