Βαρβαρότητα στη Nίκαια: Μαχαιριές σε αδέσποτο σκύλο – Στον εισαγγελέα οι δράστες

Το νέο βάρβαρο περιστατικό επίθεσης σε αδέσποτο ζώο έγινε στη Νίκαια, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το dikastiko.gr.  Ακινητοποιημένο με κεφαλοκλείδωμα το αδέσποτο σκυλί δέχτηκε δύο μαχαιριές. Κι ενώ ήταν τραυματισμένο δέχτηκε κι άλλα χτυπήματα από δεύτερο δράστη που επιτέθηκε με σκουπόξυλο. Οι δύο Έλληνες που σκόρπισαν χθες τη φρίκη μπροστά στα μάτια περαστικών οδηγήθηκαν […]

NEWSROOM
Βαρβαρότητα στη Nίκαια: Μαχαιριές σε αδέσποτο σκύλο – Στον εισαγγελέα οι δράστες

Το νέο βάρβαρο περιστατικό επίθεσης σε αδέσποτο ζώο έγινε στη Νίκαια, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το dikastiko.gr. 

Ακινητοποιημένο με κεφαλοκλείδωμα το αδέσποτο σκυλί δέχτηκε δύο μαχαιριές. Κι ενώ ήταν τραυματισμένο δέχτηκε κι άλλα χτυπήματα από δεύτερο δράστη που επιτέθηκε με σκουπόξυλο. Οι δύο Έλληνες που σκόρπισαν χθες τη φρίκη μπροστά στα μάτια περαστικών οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον εισαγγελέα στα δικαστήρια του Πειραιά.

Πρόκειται για 63χρονο και 73χρονο ενώ για τον πρώτο πληροφορίες ανέφεραν πως είναι εκπαιδευτικός.

«Δεν προκύπτει ότι ο φερόμενος δράστης είναι εκπαιδευτικός», δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, τονίζοντας παράλληλα ότι «η βίαιη αυτή πράξη μας θυμίζει την καίρια σημασία της καλλιέργειας ήδη από το σχολείο της προστασίας και του σεβασμού των ζώων».

Στο Κέντρο Περίθαλψης αδέσποτων, οι γιατροί δήλωσαν ότι το αδέσποτο χειρουργήθηκε ωστόσο σε 4-5 ημέρες θα ξέρουν αν θα καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ