Πέμπτη 23 Μαϊου 2024

Νίσυρος: Κύμα νέων καταγγελιών κατά του φύλακα – “Είναι μια σκευωρία όλα αυτά”, ισχυρίζεται – ΒΙΝΤΕΟ

"Μου την έκανε. Με παγίδευσαν, τέλειωσε. Είναι και πολιτικοί λόγοι. Είμαι σύμβουλος του δημάρχου. Πάντως εγώ δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι", λέει ο φύλακας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νίσυρος: Κύμα νέων καταγγελιών κατά του φύλακα – “Είναι μια σκευωρία όλα αυτά”, ισχυρίζεται – ΒΙΝΤΕΟ FREEPIK

Σάλος έχει προκληθεί με τον φύλακα που κατηγορείται για τη σεξουαλική παρενόχληση 12χρονου στη Νίσυρο, ενώ νέες καταγγελίες σε βάρος του βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η αντιδήμαρχος του νησιού, Ε. Πάσχου, μιλώντας στον Alpha, έκανε λόγο για “δυο νέες μαρτυρίες παιδιών που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά πριν από λίγο καιρό”.

“Από την πρώτη μαρτυρία ήτανε με τέσσερα παιδιά. Όμως, μαθαίνοντας αυτό το γεγονός κι άλλα παιδιά, που έχουν βιώσει αντίστοιχες σκηνές δυο – τρεις εβδομάδες πριν, άρχισαν να μιλάνε και να λένε ότι ‘κι εμάς μας είχε καλέσει κι εμείς πήγαμε εκεί’”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η οικογένεια του ανηλίκου ισχυρίζεται ότι η καταγγελία του παιδιού τους ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Σημειώνεται ότι στο νησί ήδη βρίσκεται κλιμάκιο ειδικών ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών, συλλέγοντας καταθέσεις από παιδιά που βίωσαν αντίστοιχες καταστάσεις.

Σεξουαλική παρενόχληση 12χρονου στη Νίσυρο: Για σκευωρία κάνει λόγο ο φύλακας 

Στην αυλή πάντα παίζουν τα παιδιά. Ήμουν εγώ εκεί. Μπήκαν μέσα στο σπίτι. Έκαναν γυμναστική 4 παιδάκια, 5. Τα 4 έφευγαν ένα-ένα που έκαναν, κι έμενε το πέμπτο. Το 5ο μου την έκανε. Όλα είναι παιδιά δικά μου. Είναι παιδιά που είναι και στην ομάδα μας. Δηλαδή δεν είναι ότι είναι παιδιά άγνωστα. Και με τον αέρα, λοιπόν, της γνωριμίας μπήκαν μέσα. Τι είναι αυτό; Μηχάνημα γυμναστικής, ούτε καρέκλες που είπαν, ούτε διάφορα μασάζ”, τόνισε.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η καταγγελία είχε ως κίνητρο την εκδίκηση. “Δεν είναι τα πράγματα έτσι. Είχα την υποψία ότι ήταν λαθρανασκαφέας και τον παρακολουθούσα λόγω της δουλειάς μου. Μου την έκανε. Με παγίδευσαν, τέλειωσε. Είναι και πολιτικοί λόγοι. Είμαι σύμβουλος του δημάρχου. Πάντως εγώ δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι. Είναι μια σκευωρία όλα αυτά”, ισχυρίζεται.

Με την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας, ο εισαγγελέας θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης στον φύλακα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ