Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Νίσυρος: “Δεν είμαι κυνηγημένος ξέρουν όλοι που βρίσκομαι” – “Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, τα παιδιά της ομάδας” – ΒΙΝΤΕΟ

«Έπαιξε μία πλεκτάνη αλλά όταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω και εγώ», είπε επιμένοντας στην αθωότητά του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νίσυρος: “Δεν είμαι κυνηγημένος ξέρουν όλοι που βρίσκομαι” – “Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, τα παιδιά της ομάδας” – ΒΙΝΤΕΟ FREEPIK

Στο Ηράκλειο Κρήτης είπε ότι βρίσκεται ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων ενώ παράλληλα δηλώνει άγνοια για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Μιλώντας στο MEGA, επέμεινε στην αθωότητά του ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας».

Ειδικότερα, λέει αρχικά για το ένταλμα σύλληψης  «δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, η αστυνομία γνωρίζει που είμαι, την έχω ενημερώσει δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα. Κανένας δε με έχει καλέσει.» και συνέχισε λέγοντας ότι «Έχω δηλώσει κανονικά την διεύθυνση μου και θα δηλώνω όπου είμαι, οτιδήποτε είναι, θα τα δηλώνω κανονικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου, στα παιδιά της ομάδας. Εμένα τα παιδιά, ότι δηλώσουν τα 25 παιδιά τα μεγάλα και τα 20-25 τα μικρά».

Αναφέρει ότι τα παιδιά τον αγαπούσαν και δεν είχαν ποτέ προβλήματα «Αν δηλώσουν κάτι κακό τα παιδιά θα καταλάβω, θα πω: “κοίταξε να δεις”, όμως δεν νομίζω να δηλώσουν τα παιδιά και με αγαπούσαν και τα αγαπώ τα παιδιά και τα μεγάλα και τα μικρά και το Δ.Σ. δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Εγώ είμαι πικραμένος γενικά με τους ανθρώπους, υπάρχουν αυτά, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει. Θέλω να ηρεμήσω στα αδέλφια μου, που είναι ό,τι αγαπημένο έχω και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Όλα θα πάνε καλά».

Σε ερώτηση για το που βρίσκεται τώρα απάντησε ότι η αστυνομία γνωρίζει την τοποθεσία του «Στην Κρήτη, το ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Το ξέρει η αστυνομία, η υπηρεσία μου, το ξέρουν όλοι. Ένας πολίτης νόμιμος είμαι. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με δικαστήρια, ξέρει ότι είναι πλεκτάνη. Όταν γνωρίζει ότι είναι πλεκτάνη, το γνωρίζει ότι έπαιξε μία πλεκτάνη αλλά όταν φτάσει η ώρα θα μιλήσω και εγώ. Δεν είμαι κυνηγημένος, δεν με φώναξε κανείς να μου πει συλλάβετέ τον, ξέρουν πού είμαι».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ