Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Εισαγγελική παρέμβαση για ύποπτα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες για «μαϊμού» πιστοποιητικά σε εμβολιαστικό Κέντρο Υγείας της περιοχής.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νοσοκομείο Παπανικολάου: Εισαγγελική παρέμβαση για ύποπτα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών βρίσκονται πιστοποιητικά εμβολιασμού , που εκδόθηκαν από το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Με παρέμβασή του ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για πιστοποιητικά που προσκομίστηκαν από εργαζόμενους του νοσοκομείου προκειμένου να διακριβωθεί εάν αληθή ή ψευδή.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προχώρησε στην εντολή έρευνας

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που προηγήθηκαν, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προχώρησε στην εντολή έρευνας μετά και τις πληροφορίες από τη διοίκηση του νοσοκομείου για ύποπτα περίπου είκοσι πιστοποιητικά εμβολιασμού, που φέρεται να εκδόθηκαν από Κέντρο Υγείας της Δυτικής Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που στο «Παπανικολάου» λειτουργούσε έως τα μεσάνυχτα εμβολιαστικό κέντρο.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνονται – κατά τα δημοσιεύματα – πιστοποιητικά που εξέδωσαν υγειονομικοί του νοσοκομείου, οι οποίοι εμφανίζονταν μέχρι πρόσφατα με ακραία αντιεμβολιαστική ρητορική. Ακόμη, ελέγχεται περίπτωση εργαζόμενου, που τον έναν μήνα παρουσίασε πιστοποιητικό νόσησης και τον επόμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Πηγή: thesstoday.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ