Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

O Τζόνι Ντεπ χάνει το «όπλο» του στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
O Τζόνι Ντεπ χάνει το «όπλο» του στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Η Άμπερ Χερντ δεν λέει να σταματήσει το δικαστικό κυνηγητό σε βάρος του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ. Αφού οι δικηγόροι της την περασμένη εβδομάδα κατάφεραν να πείσουν το δικαστήριο να απαιτήσει από την πλευρά του να καταθέσει όλο το ιατρικό ιστορικό του, τώρα τον κατηγορούν ότι κατέβαλε εκατομμύρια δολάρια σε μάρτυρες για να τους κλείσει το στόμα και να μην καταθέσουν για την κακοποίηση στην οποία υπέβαλλε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Blast, η Χερντ κλητεύει στη νέα καταγγελία της και τη Mandel Group, την εταιρία διαχείρισης των επιχειρήσεων του Ντεπ, προκειμένου να καταθέσει έγγραφα από τα οποία πιστεύει ότι θα προκύπτουν πληρωμές σε πιθανούς μάρτυρες.

Μάλιστα, στο νέο αίτημα που κατέθεσαν οι δικηγόροι στον δικαστή αναφέρεται ότι ειδικά ο Τζόελ Μάντελ, το αφεντικό της εταιρίας, είχε ενημερωθεί από το προσωπικό στο σπίτι του Ντεπ ότι ο ηθοποιός ήταν «εξαιρετικά ασταθής» και μερικές φορές ασκούσε «σωματική βία» στη σύζυγό του και πως ο «Ντεπ είχε κλοτσήσει βίαια τη Χερντ κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου στο σπίτι το 2014».

Οι δικηγόροι της Χερντ υπογραμμίζουν ότι η εταιρία θα πρέπει να δώσει τα έγγραφα αμέσως, καθώς η δίκη για την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της ηθοποιού ο Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμηση είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Φεβρουαρίου. Ο Ντεπ ζητά 50.000.000 δολάρια από την πρώην σύζυγό του επειδή σε άρθρο της το 2016 τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία, αν και δεν τον είχε κατονομάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ