Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΑΝΤ1 με τον Ερυθρό Σταυρό στο πλευρό των πυρόπληκτων

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σταθμού, «ο ΑΝΤ1 δηλώνει την ενεργή συμπαράστασή του στους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών και αποδεικνύει με πράξεις ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς του.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο ΑΝΤ1 με τον Ερυθρό Σταυρό στο πλευρό των πυρόπληκτων

Με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές ο ΑΝΤ1 με τον Ερυθρό Σταυρό χτίζουν «γέφυρα», δίνοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουν όσοι επιθυμούν.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σταθμού, «ο ΑΝΤ1 δηλώνει την ενεργή συμπαράστασή του στους πληγέντες των πρόσφατων πυρκαγιών και αποδεικνύει με πράξεις ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς του. Στο ΚΑΤ διασωληνωμένοι δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες

Η οικογένεια του ΑΝΤ1 συντάσσει τις δυνάμεις της με τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» σε μια συνεργασία για την άμεση ανακούφιση και στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα. Για αυτό τον σκοπό, ο ΑΝΤ1 δημιουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για την προσφορά οικονομικής βοήθειας σε όλους όσοι επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 2103646005 και 2103609825.

Λόγω της επιτακτικής ανάγκης για πληροφόρηση, ο ΑΝΤ1 τροποποίησε από την πρώτη στιγμή το πρόγραμμά του με σκοπό την άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Μέσα από ένα μαραθώνιο ανταποκρίσεων από τα πύρινα μέτωπα, όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του καναλιού συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, καταγράφοντας και μεταδίδοντας όλες τις εικόνες και τις εξελίξεις της πύρινης τραγωδίας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, ο ΑΝΤ1 έχει τα αντανακλαστικά και ανταποκρίνεται πάντα με όλες του τις δυνάμεις στις ανάγκες των πολιτών και στις έκτακτες καταστάσεις, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ