Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023

O Δημήτρης Βερβεσός, η στήριξη σε Ζαχαριάδη – Μαντά και το παρασκήνιο μιας κοινής καθόδου για το Δήμο της Αθήνας που δεν έγινε ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο πρόεδρος του ΔΣΑ στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, ποινικολόγου και μέλους του ΔΣ του ΔΣΑ, Θόδ. Μαντά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
O Δημήτρης Βερβεσός, η στήριξη σε Ζαχαριάδη – Μαντά και το παρασκήνιο μιας κοινής καθόδου για το Δήμο της Αθήνας που δεν έγινε ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ dikastiko.gr

Σε παραδοχές στήριξης αλλά και της ύπαρξης ενός σεναρίου κοινής υποψηφιότητας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για το Δήμο της Αθήνας που είχε αποκαλύψει το dikastiko.gr αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε προχώρησε ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός.

Βερβεσός

Μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, ποινικολόγου και μέλους του ΔΣ του ΔΣΑ, Θόδ. Μαντά με την “Ανοιχτή Πόλη” ο κ.Βερβεσός αναφέρθηκε στο θέμα:

Στηρίζω τον Κώστα (Ζαχαριάδη) στην προσπάθειά του να πετύχει στο στόχο του γιατί θεωρώ ότι όταν το καλοκαίρι παίχτηκε το ζήτημα της κοινής καθόδου της “Ανοιχτής πόλης” (παράταξη στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ) και της παράταξης του Παύλου Γερουλάνου που διεκδίκησε στις προηγούμενες εκλογές το Δήμο της Αθήνας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (σσ οι πληροφορίες αναφέρουν με κοινό υποψήφιο τον κ.Βερβεσό) συνέδραμε με όλες του τις δυνάμεις και άφησε πίσω τις προσωπικές φιλοδοξίες και κομματικές προτεραιότητες , μια κοινή κάθοδο των δυο αυτοδιοικητικών σχημάτων που είχε πολλές πιθανότητες να αμφισβητήσει την εκλογή Μπακογιάννη στις εκλογές”. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε σειρά ζητημάτων για τα οποία θεωρεί πως δεν ηταν επιτυχημένη η θητεία του νυν δημάρχου μιλώντας μεταξύ άλλων για “κλίμα ανασφάλειας των πολιτων αλλά και των δικηγόρων που εχουν τα γραφεία τους στην κάτω πλευρά της Κάνιγγος”. Βερβεσός

Η στήριξη στον Θ. Μαντά

«Στηρίζω τον Θόδωρο Μαντά για δημοτικό σύμβουλο”, είπε ο κ.Βερβεσός στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και στην οποία παραβρέθηκαν πάνω από 300 άτομα, όπου και τον καταχειροκρότησαν. Μάλιστα είπε “οτι θεωρώ εξαιρετικά σημαντική την παρουσία του κ.Μαντά στο δημοτικό συμβούλιο επειδή τον έχω ζήσει και τον ξέρω”, ενώ αστειευόμενος ανέφερε πως “καλό, πέραν των άλλων, θα ήταν να εκλεγεί και για να απαλλαγώ από την παρουσία του όταν συμπίπτουν οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου για να μη με ταλαιπωρεί και να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Μπακογιάννη αν εκλεγεί αυτός ή να βοηθήσει τον Κώστα αν εκλεγεί εκείνος. Σίγουρα πάντως έχει να προσφέρει πολλά , το ξέρω γιατί ήδη προσφέρει στον ΔΣΑ”.

Στην εκδήλωση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Θ. Μαντά παραβρέθηκαν εκτός από τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Νίκος Παππάς, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης καθώς και ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης.

Σημειώνεται ότι, όπως έγραψε το dikastiko.gr στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΔΣΑ συνάντηση του Δ. Βερβεσού και τον Κ. Ζαχαριάδη, παρουσία και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό “Ανοιχτή Πόλη” και μέλη του ΔΣΑ, Θεόδωρου Μαντά και Δημήτρη Αγανίδη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ