Παρασκευή 27 Μαϊου 2022

O ιερέας που επιδίωκε “ερωτική σχέση” με μάνα και κόρη – Νέες σοκαριστικές καταθέσεις για τον 37χρονο εφημέριο

Σοκαριστική ήταν η κατάθεση της μητέρας της 18χρονης, στην οποία, όπως λέει, ο ιερέας είχε προτείνει επίσης να βρεθούν ερωτικά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
O  ιερέας που επιδίωκε “ερωτική σχέση” με μάνα και κόρη – Νέες σοκαριστικές καταθέσεις για τον 37χρονο εφημέριο EUROKINISSI

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: “Τρέχουν” οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κοπέλας. Την Τρίτη ασκήθηκε σε βάρος συμπληρωματική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφία κατά συρροή έπειτα από κατάθεση δεύτερης κοπέλας, 18 χρόνων σήμερα, η οποία υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση μαζί του.

Σοκαριστική ήταν και η κατάθεση της μητέρας της 18χρονης, στην οποία, όπως λέει, ο ιερέας είχε προτείνει επίσης να βρεθούν ερωτικά.

«Η κόρη μου πήγαινε από μικρή στην εκκλησία και πιστεύει πολύ και ο δίδυμος αδελφός της είναι παπαδοπαίδι. Τον ιερέα τον αγκαλιάσαμε σαν οικογένεια και είχαμε μαζί του πάρα πολύ καλή σχέση. Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου όχι μόνο εκείνη τη φορά αλλά όλες τις φορές που μου έλεγε η κόρη μου ότι πάω στα παιδιά του και στον ιερέα για να τον βοηθήσω» κατάθεσε η μητέρα της 18χρονης.

Βιασμός ανήλικης από ιερέα

eurokinissi

«Πριν από μήνες, σίγουρα μέσα στο 2021 που ήταν η τελευταία ,φορά που εξομολογήθηκα σε αυτόν, στο χώρο της εξομολόγησης μου είχε πει ότι θέλει να βρεθούμε σε ιδιωτικό χώρο οι δυο μας για να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι να το δω σαν λύτρωση για την ψυχή μου ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μου είπε ότι για να μην δίνουμε στόχο θα νοικιάσει ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν» είπε και συμπλήρωσε οργισμένη: «Είναι τέρας. Πραγματικά πολύ χειριστικός και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό σε θεσμούς που τιμά το λειτούργημά του».

Κατάθεση έδωσε και ο δίδυμος αδελφός της 18χρονης, ο οποίος παρέδωσε νέο φωτογραφικό υλικό που βρήκε στο σπίτι.

«Ποιος πάπας δέχεται να έχει για ερωμένη ανήλικη και μάλιστα να την πηγαίνει μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είναι αισχρός. Είμαι σίγουρος ότι η αδερφή μου απλά έκανε υπακοή και έχει την ψευδαίσθηση ότι έκανε καλά» είπε ο 18χρονος.

Η κατάθεση της δεύτερης κοπέλας

«Ήθελα να έχω έναν πνευματικό που θα με καταλάβαινε αν του μιλούσα και διαπίστωσα ότι το έβρισκα στον συγκεκριμένο ιερέα. Ήμουν στο σπίτι του ιερέα με τα παιδιά του και κάποια στιγμή ήρθαν αστυνομικοί από την υπηρεσία για να το ερευνήσουν κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν εκεί μεταξύ των συσκευών αυτών ήταν και το κινητό μου» περιέγραψε η 18χρονη κει συμπλήρωσε ότι εδώ και 2,5 χρόνια τρέφει αισθήματα για τον ιερέα.

Βιασμός ανήλικης από ιερέα

EUROKINISSI

«Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Ο,τι έχει γίνει έχει γίνει με τη θέλησή μου, είχα γνώση των πράξεών μου και ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου ή στο δικό του, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό. Η σύζυγος του δεν το γνωρίζει. Αν είχε γίνει κάτι χωρίς τη θέλησή μου θα σας το έλεγα αμέσως. Σε μένα δεν έκανε ποτέ κάτι κακό. Του έστελνα και μου έστελνε μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο. Του έχω στείλει γυμνές μου φωτογραφίες και βίντεο δικά μου και αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί. Μεταξύ των άλλων που συζητούσαμε είχαμε αναφερθεί και σε τρίτα πρόσωπα σαν φαντασίωση χωρίς όμως να έχουμε κάνει ποτέ κάτι».

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Τι είπε για τις καταγγελίες της 17χρονης

Σχετικά με τις καταγγελίες βιασμού της 17χρονης σε βάρος του ιερέα, η 18χρονη ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι της έχει κάνει κάποιο κακό σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι έχει ασκήσει βία πάνω της. Ειδικά για το διάστημα που κατηγορείται λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοιου όταν οι εκκλησίες ήταν κλειστές, ενώ είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και ήταν συνεχώς στο σπίτι. Την ημέρα των γενεθλίων του του κάναμε έκπληξη και ήρθε και η καταγγέλλουσα με οικεία πρόσωπα. Αν την είχε βιάσει, δεν θα ερχόταν» κατάθεσε το κορίτσι.

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Η ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τη συνήγορο του ιερέα, δεν προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση ότι υπάρχουν σημάδια βιασμού στο σώμα της ανήλικης. Ωστόσο πληροφορίες του dikastiko.gr, αναφέρουν ότι οι ιατροδικαστές σημείωσαν ότι υπάρχει πιθανότητα με την πάροδο του χρόνου, κάποιες βλάβες να μην είναι πλέον ανιχνεύσιμες.

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Τι δηλώνει στο dikastiko.gr η συνήγορός του

«Ο ιερέας για τον οποίο κατήγγειλε ανήλικη ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη των γονέων της και τη βίασε, αποφασίστηκε να κρατηθεί προσωρινά μέχρι την ολοκλήρωση της ανάκρισης και τη συλλογή όλων των στοιχείων», είπε η Ειρήνη Μαρούπα.

«Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπήρχαν τα στοιχεία του νόμου που απαιτούνται για την προσωρινή του κράτηση, διότι δεν υπήρχαν τα αντικειμενικά ευρήματα που έπρεπε να υπάρχουν σε μία υπόθεση βιασμού», πρόσθεσε.

«Η μη ύπαρξη αντικειμενικών ευρημάτων είναι εντελώς αδικαιολόγητη και καταπίπτει εντελώς η κατηγορία. Περαιτέρω όμως για να επιβληθεί προσωρινή κράτηση πρέπει κάποιος να είναι ή ύποπτος φυγής ή ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. Στην περίπτωση του ιερέα είναι βέβαιο ότι θα προσέλθει στο δικαστήριο, έχει οικογένεια με 3 παιδιά, ο πατέρας του επίσης ιερέας είπε ότι θα τον έπαιρνε στο χωριό για να τον επιτηρεί στενά και βέβαια ούτως ή άλλως η εκκλησία σωστά τον έθεσε σε αργία μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης αυτής. Άρα ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων είναι», εξήγησε η κ. Μαρούπα.

«Ευελπιστώ, με την ολοκλήρωση της ανάκρισης και τα στοιχεία που θα έχουν προκύψει, ο κ. ανακριτής και ο κ. εισαγγελέας θα επανέλθουν και θα δουν θετικά την πιθανότητα να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας με περιοριστικούς όρους», είπε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ