Ο γνωστός τερματοφύλακας κινείται νομικά κατά της ΠΑΕ Βόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ – ΒΙΝΤΕΟ

Θέλει να ζητήσει αποζημίωση από τον ελληνικό σύλλογο για ψυχική οδύνη και άδικη απομάκρυνση από την ομάδα, μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού ανήλικης.

NEWSROOM
Ο γνωστός τερματοφύλακας κινείται νομικά κατά της ΠΑΕ Βόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ – ΒΙΝΤΕΟ

Για πρόθεση του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορούνταν για το βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι και την Μ. Πέμπτη αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση, όπως έγραψε το dikastiko.gr, να μηνύσει τόσο την ΠΑΕ Βόλος κάνει λόγο ιστοσελίδα από το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Sport5 υποστηρίζει ότι ο τερματοφύλακας θέλει να ζητήσει αποζημίωση από τον ελληνικό σύλλογο για ψυχική οδύνη και άδικη απομάκρυνση από την ομάδα, μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού ανήλικης.

“Ο πρόεδρος του ελληνικού κλαμπ, Αχιλλέας Μπέος έσπευσε να αφήσει ελεύθερο τον Ισραηλινό τερματοφύλακα και μίλησε εναντίον του δημόσια ακόμα και πριν την αστυνομική έρευνα αποδίδοντας αναπόδεικτες πράξεις στον γκολκίπερ. Τώρα αφού αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση δύο μέρες αργότερα και αναμένοντας την ολοκλήρωση της έρευνας, ο τερματοφύλακας σκοπεύει να μηνύσει τον σύλλογο για συναισθηματική δυσφορία και άδικη απόλυση”.

Να σημειωθεί ότι με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο instagram υποστήριξε πως όσα του καταλογίζουν είναι ψευδή και αβάσιμα, δηλώνοντας σίγουρος πως οι Ελληνικές Αρχές θα φέρουν την αλήθεια στο φως.

Γνωστός ποδοσφαιριστής: Αναλυτικά η ανάρτησή του 

“Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο”.

MEGA

“Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος” δηλώνει η σύζυγός του

Σίγουρη για την αθωότητα του είναι η σύζυγος του. Μιλώντας στο ισραηλινό Μέσο, Sport5, για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού σε βάρος 17χρονης από το Βέλγιο, εμφανίστηκε βέβαιη πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του άντρα της.

“Είμαι 100% σίγουρη πως είναι αθώος από κάθε έγκλημα”, δήλωσε συγκεκριμένα η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του.

Σύμφωνα επίσης, με το δημοσίευμα την Μ. Τετάρτη, επικοινώνησε με τη σύζυγό του και της είπε: “Υπάρχει μόνο μία αλήθεια. Δεν έκανα όσα μου ”χρεώνουν”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ