Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021

Ο Μεθόδιος Ματαλιωτάκης υποψήφιος Σύμβουλος του ΔΣΑ με τον Χάρη Κονδύλη

Ο Μεθόδιος Ματαλιωτάκης από το Ηράκλειο Κρήτης είναι μαχόμενος δικηγόρος σε υποθέσεις Ποινικού για περισσότερα από είκοσι έτη.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Μεθόδιος Ματαλιωτάκης υποψήφιος Σύμβουλος του ΔΣΑ με τον Χάρη Κονδύλη

Την υποψηφιότητα του για τον Δ.Σ.Α. ανακοίνωσε ο Μεθόδιος Ματαλιωτάκης με τον συνδυασμό “ΔΙΕΚΔΙΚΩ περισσότερα στην πράξη” και τον Χάρη Κονδύλη, που πιστοποιεί την κοινή τους πορεία προς τον θεμελιώδη μετασχηματισμό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο κ. Ματαλιωτάκης, με πορεία άνω των είκοσι ετών στη μαχόμενη δικηγορία και σύμβουλος του Δ.Σ.Α. εδώ και τέσσερα έτη δήλωσε: “Στόχος μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του δικηγόρου γι’ αυτό και θα συνεχίζω να μάχομαι καθημερινά για την επίλυση των διαρκώς αυξανόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δικηγορικό επάγγελμα” 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Χάρης Κονδύλης ευχαρίστησε τον υποψήφιο και τόνισε: “Mε τον Μεθόδιο Ματαλιωτάκη δώσαμε μαζί μάχες, βιώσαμε τις ίδιες αγωνίες την τελευταία περίοδο και κυριότερα κατά την αναστολή των εργασιών των Δικαστηρίων λόγω της πανδημίας διεκδικώντας το αυτονόητο, την ακώλυτη και αδιαπραγμάτευτη πρόσβαση στη Δικαιοσύνη, ενάντια στις μεθοδεύσεις και προσπάθειες για ολικό κλείσιμο των Δικαστηρίων επί δύο περίπου έτη. Μέσα από τις κοινές θέσεις, διεκδικήσεις και προτάσεις συμπορευτήκαμε μαζί αν και οι αφετηρίες μας στις προηγούμενες εκλογές ήταν διαφορετικές.

Η υποψηφιότητα του δίνει το στίγμα για το μέλλον του Δικηγορικού Συλλόγου που οραματιζόμαστε. Ένα Σύλλογο υψηλών προσδοκιών με ανθρώπους που έχουν τη γνώση τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να αλλάξουν το μέλλον της δικηγορίας και της κοινωνίας.”

Μεθόδιος Ματαλιωτάκης

Ποιος είναι ο Μεθόδιος Ματαλιωτάκης

Ο Μεθόδιος Ματαλιωτάκης από το Ηράκλειο Κρήτης είναι μαχόμενος δικηγόρος σε υποθέσεις Ποινικού για περισσότερα από είκοσι έτη, με καθημερινή παρουσία στα Δικαστήρια Αθηνών και Περιφέρειας. Εξελέγη σύμβουλος του Δ.Σ.Α. στην πρώτη του υποψηφιότητα το 2017, ενώ μεγάλη ήταν η συνεισφορά του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, στην εκπαίδευση μέσα από τα ετήσια Σεμινάρια Δ.Σ.Α. του ΚΠΔ και ΠΚ από κοινού με άλλα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. και στην κατάρτιση των νέων συναδέλφων και των Δικηγόρων Νομικής Βοήθειας. 

Σημαντικές ήταν και οι ισχυρές και επίμονες παρεμβάσεις του προκειμένου να ανοίξουν διαδικασίες και ύλη στα ακροατήρια την περίοδο του COVID-19 (αναστολές, ακυρώσεις, κρατούμενοι 2ου βαθμού κ.λπ), αλλά και οι ενέργειες του για την τοποθέτηση τζαμιών πριν την COVID-19 στις φυλακές Κορυδαλλού, το άνοιγμα των πρωινών επισκεπτηρίων και τον χώρο στάθμευσης στις φυλακές Κορυδαλλού. Τέλος, σημαντική υπήρξε η ενεργή του συμμετοχή και παρέμβαση στις διάφορες επιτροπές από κοινού με άλλους συναδέλφους (Νομική Βοήθεια Κώδικες ΠΚ και ΚΠΔ κ.α.).

Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ: https://hariskondylis.gr/blog/personnel/methodios-mataliotakis/

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ