Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μιχ. Δημητρακόπουλος ανέλαβε το Αllou Fun Park

Θα παρασχεθεί κάθε βοήθεια στους τραυματισθέντες λέει σε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας πως η πρωτοβουλία δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Μιχ. Δημητρακόπουλος ανέλαβε το Αllou Fun Park (eurokinissi)

Την εκπροσώπηση του Αllou Fun Park ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε και οδήγησε στον τραυματισμό 4 ατόμων.

Αllou Fun Park

eurokinissi

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων. Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση» αναφέρεται σε ανακοίνωση του πάρκου, που εκδόθηκε δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του.

«Στην παρούσα χρονική στιγμή εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθειά λύπη μας για τους τραυματισμούς ,που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθέντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους. Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας .Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βέβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος» καταλήγει.

Allou Fun Park

eurokinissi

Εισαγγελική προκαταρκτική εξέταση

Όπως έγραψε το dikastiko.gr η εισαγγελική αρχή έχει διατάξει και προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτή τη στιγμή σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Νικαίας δύο από τους τέσσερις τραυματίες. Νεαρή 21 ετών έχει διασωληνωθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, καθώς φέρει σοβαρές κακώσεις στον θώρακα, 24χρονος έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και οι άλλοι δύο φέρουν ελαφρά τραύματα.

Παράλληλα σε προηγούμενη ανακοίνωσή του το Allou Fun Park ενημερώνει εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις Αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού.

Allou Fun Park

eurokinissi

Επισημαίνεται επίσης στην ανακοίνωση ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύι, ενώ ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ