Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ο Μιχάλης Καρβέλλης υποψήφιος Σύμβουλος του Δ.Σ.Α με τον Χάρη Κονδύλη

"Διεκδικούμε για το Σύλλογό μας το κύρος που του αρμόζει."

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Μιχάλης Καρβέλλης υποψήφιος Σύμβουλος του Δ.Σ.Α με τον Χάρη Κονδύλη

Την υποψηφιότητα του για τον Δ.Σ.Α. ανακοίνωσε ο Μιχάλης Καρβέλλης με τον συνδυασμό “ΔΙΕΚΔΙΚΩ περισσότερα στην πράξη” και τον Χάρη Κονδύλη.

Ο κ. Καρβέλλης δήλωσε: Διεκδικούμε για το Σύλλογό μας το κύρος που του αρμόζει. Διεκδικούμε την ανανέωση και την αναβάθμιση του ρόλου του. Οφείλουμε να συμμετάσχουμε όλοι σε αυτήν την προσπάθεια.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Χάρης Κονδύλης δήλωσε σχετικά : “Η κατάρτιση, η επιστημονική γνώση, αλλά και η αξιοπρεπής δικηγορική πορεία του κ. Καρβέλλη είναι αυτά που τον ξεχωρίζουν και μας έκαναν να ξανανταμώσουμε στις εκλογές του Δ.Σ.Α. Η συνέπεια, η αγωνιστικότητα και μαχητικότητά του είναι οι κοινές αξίες που ειναι οδηγοί στη δικηγορία του μέλλοντός μας. Αυτά διεκδικούμε και γι’ αυτά θα αγωνιστούμε!”.

Ποιός είναι ο Μιχάλης Καρβέλλης

Ο Μιχάλης Καρβέλλης γεννήθηκε το 1980. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (LLM) στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του BRISTOL της Αγγλίας. Είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, εγγεγραμμένος στο ΔΣΑ από το έτος 2006 και ασκεί μάχιμη δικηγορία έως σήμερα. 

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ