Ο Στ. Κασσελάκης θα συναντηθεί την Τρίτη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη

Στον Άρειο Πάγο θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το πρωί της Τρίτης στις 9:30.

NEWSROOM
Ο Στ. Κασσελάκης θα συναντηθεί την Τρίτη με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη

Μετά τις συναντήσεις που προγραμματίστηκαν μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Νίκο Ανδρουλάκη, συνάντηση Κασσελάκη-Αδειλίνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/10.

Πιο συγκεκριμένα, στον Άρειο Πάγο θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το πρωί της Τρίτης στις 9:30 προκειμένου να συναντηθεί με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη.

EUROKINISSI

Στο μεταξύ όπως έγραψε νωρίτερα το dikastiko.gr το πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη-Κασσελάκη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη  1 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, στις 10:00 το πρωί, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα.

(EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται επίσης ότι συνάντηση Ανδρουλάκη-Κασσελάκη θα γίνει τις προσεχείς μέρες σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποδέχτηκε την πρόσκληση που απηύθυνε (επισήμως) το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Νίκο Ανδρουλάκη.

(EUROKINISSI)

Πρόκειται για εθιμοτυπική συνάντηση και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr