Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Οι δικηγόροι τη Δευτέρα στο Μαξίμου

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν την Δευτέρα οι δικηγόροι. Καταθέτουν ψήφισμα προς τον πρωθυπουργό.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι δικηγόροι τη Δευτέρα στο Μαξίμου

“Ραντεβού” στο Μαξίμου δίνουν για την Δευτέρα οι δικηγόροι, που θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την μη λήψη μέτρων στήριξής τους εν μέσω πανδημίας. «Η κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα του κλάδου» σημειώνεται, καλώντας όλους τους δικηγορικούς συλλόγους να λάβουν μέρος στην κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Δευτέρα 1.3.2021: Οι δικηγόροι στο Μαξίμου

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στις 20.2.2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφάσισε, σε εκτέλεση της από 5.2.2021 απόφασης της Ολομέλειας και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα του κλάδου, την παράσταση διαμαρτυρίας, την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.30΄, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την κυβερνητική στάση ως προς και τη λήψη μέτρων στήριξης των δικηγόρων και την επίδοση σχετικού ψηφίσματος στον Πρωθυπουργό.

Προς τούτο, οι Πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος και το ν. 4703/2020 και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορoνοϊό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ