Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023

Οι νέοι ανακριτές και οι δικαστές ανηλίκων – Ποιοι θα τους αναπληρώνουν – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κ. Τσιάρα.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι νέοι ανακριτές και οι δικαστές ανηλίκων – Ποιοι θα τους αναπληρώνουν – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ EUROKINISSI

Τον ευαίσθητο χειρισμό δικαστικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται ανήλικοι θα κληθούν να αναλάβουν οι νέοι δικαστές και ανακριτές ανηλίκων, που τοποθετούνται σε κρίσιμες θέσεις.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για τους δικαστικούς λειτουργούς που θα έχουν καθήκοντα ανακριτών ανηλίκων για μία τριετία και δικαστών ανηλίκων για μία διετία.

Νέοι δικαστές και ανακριτές ανηλίκων: ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σύμφωνα με αυτήν, ορίζονται τακτικοί ανακριτές ανηλίκων για μια τριετία ως ακολούθως:

 1. Στο Εφετείο Εύβοιας τον Εφέτη Νικόλαο Νταή του Ευάγγελου.
 2. Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης την Πρωτοδίκη Χρυσούλα Δοδακοπούλου του Μιχαήλ σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεώργιου Παπαβασιλείου του Κοσμά ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
 3. Στο Πρωτοδικείο Ξάνθης τον Πρωτοδίκη Αθανάσιο Θεοδοσιάδη του Δημητρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αγγελικής Μπαράτα η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
 4. Στο Πρωτοδικείο Λαμίας την Πρωτοδίκη Ελένη Κηροπλάστη του Βασιλείου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ελένης Μπέτα του Στέργιου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου.
 5. Στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας τον Πρωτοδίκη Γεώργιο Παπαγεωργίου του Απόστολου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Γεωργίας Τσιμιδάκη του Ιωάννη η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδος.
 6. Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας την Πρωτοδίκη Ευγενία Πατρώνη του Παναγιώτη σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεράσιμου Μαφρέδα του Στυλιανού ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 7. Στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας τον Πρωτοδίκη Αστέριο Μυλωνά του Ιωάννη σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεωργίου Μαυράκη του Ιωάννη ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.
 8. Στο Πρωτοδικείο Ηλείας την Πρωτοδίκη Αικατερίνη- Μαρία Μπελδέκου του Ανδρέα σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αγγελικής Γασπαράτου του Χριστόδουλου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πατρών.
 9. Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου την Πρωτοδίκη Ειρήνη Γκιουλμπαξιώτη του Σωκράτη σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αικατερίνη Κοκκορόγιαννη του Βασιλείου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 10. Στο Πρωτοδικείο Ροδόπης τον Πρωτοδίκη Στέργιο Δρίτσα του Γεωργίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αθηνάς Βασιλειάδου του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Καβάλας.
 11. Στο Πρωτοδικείο Κιλκίς την Πρωτοδίκη Μαρία Κορπέτη του Ιωάννη σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Παναγιώτας Μπουρλή του Ελευθερίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής.
 12. Στο Πρωτοδικείο Βέροιας τον Πρωτοδίκη Γαβριήλ Ρίζο του Ιακώβου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ανδρομάχης Πασχάλη του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 13. Στο Α’ Τμήμα του Πρωτοδικείου Καλαμάτας την Πρωτοδίκη Μαρία Παρασκευά του Νικολάου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Θεοδώρας- Μαρίας Μπακώλη του Ανδρέα η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 14. Στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου την Πρωτοδίκη Ελισάβετ Καροπούλου του Παναγιώτη σε αντικατάσταση της Μαριαλένας Χονδροκούκη του Παναγιώτη η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Άμφισσας.
 15. Στο Πρωτοδικείο Χίου την Πρωτοδίκη Μαρία Τσαούση του Νικολάου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Άννας Τσαντρούκη του Νικολάου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Ως αναπληρωτές ανακριτές ανηλίκων ορίζονται για μία τριετία:

 1. Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου την Πρωτοδίκη Μαρία Παπαδάκη του Γεωργίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αικατερίνης Κοκκορόγιαννη του Βασιλείου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 2. Στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου την Πρωτοδίκη Ζακύνθου Ευτυχία Καραπάνου του Μηνά σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αγγελικής-Λουίζας Ρούσσου λόγω λήξης της θητείας της.
Νέοι δικαστές και ανακριτές ανηλίκων

freepik

Οι τακτικοί ανακριτές

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης ως τακτικοί ανακριτές ορίζονται:

 1. Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης την Πρωτοδίκη Χρυσούλα Δοδακοπούλου του Μιχαήλ σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεώργιου Παπαβασιλείου του Κοσμά ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
 2. Στο Πρωτοδικείο Ξάνθης τον Πρωτοδίκη Αθανάσιο Θεοδοσιάδη του Δημητρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αγγελικής Μπαράτα η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
 3. Στο Πρωτοδικείο Ηλείας την Πρωτοδίκη Αικατερίνη- Μαρία Μπελδέκου του Ανδρέα σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αγγελικής Γασπαράτου του Χριστόδουλου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πατρών.
 4. Την Πρωτοδίκη Μαρία Παπαδάκη του Γεωργίου στο Α’ τμήμα Πλημμελειοδικών του Πρωτοδικείου Ηρακλείου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αικατερίνη Κοκκορόγιαννη του Βασιλείου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 5. Στο Πρωτοδικείο Ροδόπης τον Πρωτοδίκη Στέργιο Δρίτσα του Σωκράτη σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αθηνάς Βασιλειάδου του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Καβάλας.
 6. Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης:

α) την Πρωτοδίκη Παναγιώτα Αποστόλου του Νικολάου στο 6ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Γεωργίου Καραγιάννη του Χαρίλαου,

β) την Πρωτοδίκη Αναστασία Παπαδοπούλου του Σπυρίδωνα στο 1ο Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αικατερίνης Καϊδόγλου του Αλέξανδρου,

γ) την Πρωτοδίκη Μαρία Γιαγκιώζη του Χρήστου στο 3ο Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα Πλημμελειοδικών σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Δημητρίου Ταμπάρη του Βασιλείου.

 1. Στο Πρωτοδικείο Αθηνών:

α) την Πρωτοδίκη Παναγιώτα Σπανού του Ευσταθίου στο 25ο Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αλεξάνδρας Καζάρα του Νικολάου,

β) την Πρωτοδίκη Αντιγόνη Σταμολέκα του Νικολάου στο 1ο Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Ελπίδας Κυρίμη του Γεωργίου,

γ) τον Πρωτοδίκη Ανδρέα Αθανασίου του Ευάγγελου στο 14ο Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Ευγνωσίας Κελεσίδου του Χρήστου,

δ) την Πρωτοδίκη Χριστίνα Ρούτη του Παύλου στο 32ο Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Νίκης Ρεβύθη του Δημητρίου λόγω λήξης της θητείας της,

ε) την Πρωτοδίκη Κωνσταντίνα Υφαντή του Ανδρέα στο 33ο Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Μαρίας Πετροπούλου του Δημητρίου λόγω λήξης της θητείας της,

στ) την Πρωτοδίκη Θεοδώρα Καρατσικάκη του Παναγιώτη στο 1ο Ανακριτικό Τμήμα Ναρκωτικών σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Φωτεινού Καλαφάτη του Γεράσιμου λόγω λήξης της θητείας του.

 1. Στο Πρωτοδικείο Λαμίας την Πρωτοδίκη Ελένη Κηροπλάστη του Βασιλείου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ελένης Μπέτα του Στέργιου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου.
 2. Στο Πρωτοδικείο Πειραιά:

α) την Πρωτοδίκη Φωτεινή Μπέκου του Νικολάου στο Ζ’ Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Νικολάου Σταυρόπουλου του Αθανασίου λόγω λήξης της θητείας του,

β) την Πρωτοδίκη Αντωνία Κοντογεωργάκη του Γεωργίου στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Νικολάου Πολυζωγόπουλου του Αθανασίου ο οποίος τοποθετήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών,

γ) την Πρωτοδίκη Μαγδαληνή Σακέτου του Γεωργίου στο Γ’ Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Πρόεδρο Πρωτοδικών και Γεωργίας Γκίντζου του Νικολάου η οποία τοποθετήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών,

δ) την Πρωτοδίκη Φωτεινή Αναστασάκου του Γεωργίου στο Ε’ Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Χαρίλαου Παππά του Ευσταθίου ο οποίος τοποθετήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

 1. Στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας τον Πρωτοδίκη Γεώργιο Παπαγεωργίου του Αποστόλου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Γεωργίας Τσιμιδάκη του Ιωάννη η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αμαλιάδος.
 2. Στο Πρωτοδικείο Σάμου την Πρωτοδίκη Νικολέτα Κωνσταντακάκητου Γρηγορίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ανδριάννας Παναγοπούλου του Νικολάου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου.
 3. Την Πρωτοδίκη Ελένη Σούρλα του Αριστείδη στο Γ’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Λάρισας σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Ανθής Πεΐδου του Ιωάννη η οποία τοποθετήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 4. Τον Πρωτοδίκη Δημήτριο Νικολαίδη του Αλέξανδρου στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Λάρισας σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Εύας Ναστούλα του Τηλέμαχου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 5. Στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας την Πρωτοδίκη Ευγενία Πατρώνη του Παναγιώτη στο Β’ Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεράσιμου Μαφρέδα του Στυλιανού ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 6. Στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών τον Πρωτοδίκη Πέτρο Παπανικολάου του Παύλου σε αντικατάσταση της προοαχθείσης σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Ελισάβετ Λαφάρα του Δημητρίου η οποία τοποθετήθηκε στο Πρωτοδικείο Ρόδου.
 7. Στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Πρωτοδίκη Αικατερίνη Παναγιώτου του Κωνσταντίνου σε αντικατάσταση της Βενετίας-Μαρίας Τσομπανίδου του Κωνσταντίνου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Πειραιά.
 8. Στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας τον Πρωτοδίκη Αστέριο Μυλωνά του Ιωάννη σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεωργίου Μαυράκη του Ιωάννη ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.
 9. Στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας την Πρωτοδίκη Καλλιόπη Ευαγγέλου του Σωτηρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Σοφίας Σισμανίδου του Ελευθερίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Φλώρινας.
 10. Στο Πρωτοδικείο Κιλκίς την Πρωτοδίκη Μαρία Κορπέτη του Ιωάννη σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Παναγιώτας Μπουρλή του Ελευθερίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής.
 11. Στο Πρωτοδικείο Βέροιας τον Πρωτοδίκη Γαβριήλ Ρίζο του Ιακώβου στο Α’ Τμήμα Πλημμελειοδικών σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ανδρομάχης Πασχάλη του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 12. Στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας την Πρωτοδίκη Μαρία Παρασκευά του Νικολάου στο Β’ Ανακριτικό Τμήμα σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Θεοδώρας-Μαρίας Μπακώλη του Ανδρέα η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 13. Στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου την Πρωτοδίκη Ελένη Καλλίτση του Ευαγγέλου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Μαριαλένας Χονδροκούκη του Παναγιώτη λόγω λήξης της θητείας της.
 14. Στο Πρωτοδικείο Ρόδου τον Πρωτοδίκη Ορέστη Τοπαλίδη του Συμεών σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Δήμητρας Ρέβελα του Μιχαήλ η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας.
 15. Στο Πρωτοδικείο Χίου την Πρωτοδίκη Μαρία Τσαούση του Νικολάου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Άννας Τσαντρούκη του Νικολάου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Δ. Ανανεώνεται για ένα (1) ακόμη έτος η θητεία του Πρωτοδίκη Ανδρέα Αθηναίου του Αντωνίου ως τακτικός ανακριτής και ανακριτής ανηλίκων στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, ανανεώνεται για δύο ακόμη έτη η θητεία της Πρωτοδίκη Αδαμαντίας Παχουμίου του Ανδρέα ως τακτικής ανακρίτριας στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, των Πρωτοδικών Κωνσταντίνου Ρήγα του Ηρακλή στο Α’ Ανακριτικό Τμήμα και Χαράλαμπου Νυχτοπάτη του Αντωνίου στο Β’ Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πατρών και της Πρωτοδίκη Ειρήνης Γκιουλμπαξιώτη του Σωκράτη ως τακτικής ανακρίτριας στο Β’ τμήμα Πλημμελειοδικών στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Ορίζεται επίσης αναπληρωτής ανακριτής στο Πρωτοδικείο Ζακύνθου η Πρωτοδίκης Ευτυχία Καραπάνου του Μηνά σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Αγγελικής-Λουίζας Ρούσσου του Ανδρέα λόγω λήξης της θητείας της.

Νέοι δικαστές και ανακριτές ανηλίκων

freepik

Οι δικαστές ανηλίκων

Όπως προβλέπει το ΦΕΚ ως τακτικοί δικαστές ανηλίκων ορίζονται για μία διετία:

 1. Στο Εφετείο Ευβοίας τον Εφέτη Νικόλαο Τσιρώνητου Χρήστου, σε αντικατάσταση της Εφέτη Γεωργίας- Ελένης Παπαγιαννοπούλου του Χρήστου η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών.
 2. Στο Εφετείο Θράκης τον Εφέτη Χρήστο Χατζηκωνσταντίνοτου Βασιλείου σε αντικατάσταση της Εφέτη Άννας Κουσιοπούλου του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Λάρισας.
 3. Στο Εφετείο Πειραιά την Πρόεδρο Εφετών Ερασμία Λιούλητου Αλέξανδρου σε αντικατάσταση της Προέδρου Εφετών Φεβρωνίας Τσερκέζογλου του Μιχαήλ η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Πειραιά.
 4. Στο Εφετείο Καλαμάτας την Εφέτη Αικατερίνη Κουλούρητου Γεωργίου σε αντικατάσταση της Εφέτη Ιωάννας Ξυλιά του Θεοδώρου η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Πειραιά.
 5. Στο Πρωτοδικείο Καβάλας τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Δημήτριο Χριστόπουλοτου Γεωργίου σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Ελισάβετ Κούτρα του Παναγιώτη η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 6. Στο Πρωτοδικείο Κιλκίς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Χρήστο Τριανταφυλλίδητου Δημητρίου σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Εφέτη Ιωαννίνων Φωτεινής Λιάρα του Κωνσταντίνου.
 7. Στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Δημήτριο Θεοδωρακόπουλοτου Κωνσταντίνου σε αντικατάσταση του Προέδρου Πρωτοδικών Δούκα Δούκα του Αθανασίου ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 8. Στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας την Πρόεδρο Πρωτοδικών Μαρία Βασδέκητου Ιωάννη σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Εφέτη Πατρών Απόστολου Κολώνη του Ιωάννη.
 9. Στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής την Πρόεδρο Πρωτοδικών Αμαλία Καραμήτρουτου Γεωργίου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Ιωαννίνων Άννας Πιπίνη του Ιγνατίου.
 10. Στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την Πρόεδρο Πρωτοδικών Ευαγγελία Καπετανοπούλου του Κωνσταντίνου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Πατρών Ελένης Λυμπεροπούλου του Γεωργίου
 11. Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης την Πρόεδρο Πρωτοδικών Τριανταφυλλιά Φαγκρίδατου Αθανασίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Θεοδώρας Τέτσιου του Κωνσταντίνου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας.
 12. Στο Πρωτοδικείο Ηλείας την Πρόεδρο Πρωτοδικών Πανωραία Σπανούτου Δημητρίου σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Εφέτη Εύβοιας Νικολάου Νταή του Ευάγγελου.
 13. Στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών την Πρόεδρο Πρωτοδικών Στέλλα Νακοπούλουτου Γεωργίου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Λάρισας Ευλαλίας Λιούμπα του Ιωάννη.
 14. Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης την Πρόεδρο Πρωτοδικών Ευανθία Αντωνάκητου Νικολάου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Θράκης Σοφίας Αντωνιάδου του Χαράλαμπου και την Πρωτοδίκη Ελένη Παπαδοπούλου του Ταξιάρχη.
 15. Στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης την Πρωτοδίκη Μαρία Σταματοπούλουτου Βασιλείου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Θεοδώρας Πολυμενοπούλου του Κωνσταντίνου λόγω λήξης της θητείας της.
 16. Στο Πρωτοδικείο Χανίων την Πρωτοδίκη Κασσιανή Μπουροδήμουτου Αθανασίου σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Αλεξάνδρας Γιάκα του Γεωργίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Σερρών.
 17. Στο Πρωτοδικείο Τρικάλων την Πρόεδρο Πρωτοδικών Μαρία Ζάχουτου Θεόφιλου σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Μαρίας Γάκη του Κωνσταντίνου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας.
 18. Στο Πρωτοδικείο Σάμου την Πρόεδρο Πρωτοδικών Όλγα Γιουβρήτου Γεωργίου σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Ελένης Αναστασίου του Φιλίππου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Φλώρινας.
 19. Στο Πρωτοδικείο Σερρών την Πρόεδρο Πρωτοδικών Αλεξάνδρα Γιάκατου Γεωργίου σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Αποστολίας Τσιαλάνη του Πέτρου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 20. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας την Πρόεδρο Πρωτοδικών Θεοδώρα Τέτσιουτου Κωνσταντίνου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Αθηνών Ολυμπίας Κώστα του Ανδρέα.
 21. Στο Πρωτοδικείο Θηβών τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Ιωάννη Πετρόπουλοτου Ιωάννη σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Αθηνών Ευαγγελίας Μαρμαρά του Παναγιώτη.
 22. Στο Πρωτοδικείο Γρεβενών τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Νικόλαο Τσίτροτου Αναστασίου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Εφέτη Κέρκυρας Αργυρώ Κίτσου του Ευσταθίου.
 23. Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου την Πρόεδρο Πρωτοδικών Ελπίδα Κυρίμη του Γεωργίου σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Μαρίας Τσομπίκου του Σωτηρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
 24. Στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας την Πρόεδρο Πρωτοδικών Σεμέλη Ορφανίδουτου Σταύρου σε αντικατάσταση του Προέδρου Πρωτοδικών Δημητρίου Χριστόπουλου του Γεωργίου ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Καβάλας.
 25. Στο Πρωτοδικείο Πειραιά την Πρόεδρο Πρωτοδικών Φωτεινή Θεοφιλοπούλου του Νικήτα σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Αφροδίτης Κούτσουλα του Γεωργίου λόγω λήξης της θητείας της και τον Πρόεδρο Πρωτοδικών Γεώργιο Παντελίδη του Ιωάννη σε αντικατάσταση της Προέδρου Πρωτοδικών Αναστασίας Καραπιπέρη του Ιωάννη λόγω λήξης της θητείας της.
 26. Στο Πρωτοδικείο Ρόδου την Πρόεδρο Πρωτοδικών Ελισάβετ Λαφάρατου Δημητρίου σε αντικατάσταση του Προέδρου Πρωτοδικών Φίλιππου Τσιώτα του Στέργιου ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
 27. Στο Πρωτοδικείο Αγρινίου την Πρόεδρο Πρωτοδικών Θωμαή Γιαννέκουτου Στέργιου σε αντικατάσταση της προαχθείσης σε Εφέτη Αθηνών Ελένης Καρανικόλα του Βασιλείου.
Νέοι δικαστές και ανακριτές ανηλίκων

EUROKINISSI

Αντιστοίχως, ως αναπληρωτές δικαστές ανηλίκων ορίζονται για μία διετία:

 1. Στο Εφετείο Ευβοίας την Εφέτη Ευγενία Μάγκλαρητου Ιωάννη σε αντικατάσταση του Εφέτη Νικόλαου Τσιρώνη του Χρήστου ο οποίος ορίσθηκε τακτικός δικαστής ανηλίκων.
 2. Στο Εφετείο Θράκης την Εφέτη Αλεξάνδρα-Ελένη Σταυροπούλουτου Αγαθάγγελου σε αντικατάσταση της Εφέτη Ιωάννας Ζάσκα του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Εφετείο Λάρισας.
 3. Στο Εφετείο Πειραιά την Πρόεδρο Εφετών Ζωή Καραχάλιουτου Ευάγγελου σε αντικατάσταση της Προέδρου Εφετών Ερασμίας Λιούλη του Αλέξανδρου η οποία ορίσθηκε τακτική δικαστής ανηλίκων.
 4. Στο Πρωτοδικείο Ορεστιάδας την Πρωτοδίκη Δέσποινα Σιμοπούλουτου Απόστολου σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεωργίου Μαυράκη του Ιωάννη ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης.
 5. Στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας την Πρωτοδίκη Καλλιόπη Ευαγγέλουτου Ζαφειρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ευγενίας Ζεϊμπέκη του Βασιλείου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Καβάλας.
 6. Στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής τον Πρωτοδίκη Γεώργιο Γκότσητου Δημητρίου σε αντικατάσταση του Δημητρίου Μαυρέλη του Σοφοκλή λόγω λήξης της θητείας του.
 7. Στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου την Πρωτοδίκη Αλεξάνδρα Ορφανίδουτου Αρίσταρχου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Νίκης Κουτσιαύτη του Βασιλείου.
 8. Στο Πρωτοδικείο Κοζάνης την Πρωτοδίκη Χρυσούλα Δοδακοπούλουτου Μιχαήλ σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Γεώργιου Παπαβασιλείου του Κοσμά ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης.
 9. Στο Πρωτοδικείο Ξάνθης τον Πρωτοδίκη Αθανάσιο Θεοδοσιάδητου Δημητρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Μαρκέλλας Δημητρακοπούλου του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Σερρών.
 10. Στο Πρωτοδικείο Γυθείου την Πρωτοδίκη Κωνσταντίνα Λουκαδάκουτου Λουκά σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκου Βασιλικής Παράσχου λόγω ορισμού της ως ανακρίτριας ανηλίκων.
 11. Στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης τον Πρωτοδίκη Μιχαήλ Κωνσταντινίδητου Ελευθερίου σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Αργυρίου Γκόγκολα του Θωμά λόγω λήξης της θητείας του.
 12. Στο Πρωτοδικείο Σάμου τον Πρωτοδίκη Κωνσταντίνο Νταρακλίτσατου Αντωνίου σε αντικατάσταση του Πρωτοδίκη Αριστείδη Λουλουδόπουλου του Λουλούδη ο οποίος μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Καστοριάς.
 13. Στο Πρωτοδικείο Σερρών την Πρωτοδίκη Σερρών Μαρκέλλα Δημητρακοπούλουτου Δημητρίου σε αντικατάσταση της προαχθείσας σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών Μαρίας Κακαβά του Γεωργίου.
 14. Στο Πρωτοδικείο Λάρισας τον Πρωτοδίκη Λεοντή Πασχαλίδητου Πασχάλη σε αντικατάσταση του προαχθέντος σε Πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών Ανδρέα Ζιούνα του Βασιλείου.
 15. Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου τον Πρωτοδίκη Αντώνιο Σωφρονάτου Δημητρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ειρήνης Σαρτζετάκη του Εμμανουήλ η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
 16. Στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας τον Πρωτοδίκη Θεοδόση Πάπαρητου Δημητρίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Άννας Μπατσίλα του Δημητρίου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Άρτας.
 17. Στο Πρωτοδικείο Πειραιά την Πρωτοδίκη Αλεξάνδρα Μελίσσαργουτου Γεωργίου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ελένης Παπαδέα του Παναγιώτη λόγω λήξης της θητείας της.
 18. Στο Πρωτοδικείο Χίου την Πρωτοδίκη Μαρία Τσαούσητου Νικολάου σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Άννας Τσαντρούκη του Νικολάου η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Βόλου.
 19. Στο Πρωτοδικείο Ρόδου τον Πρωτοδίκη Ορέστη Τοπαλίδητου Συμεών σε αντικατάσταση της Πρωτοδίκη Ευμορφίλης Παπαδοπούλου του Ηλία η οποία μετατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Επίσης, με την απόφαση ανανεώνεται η θητεία των αναπληρωτών δικαστών ανηλίκων για δυο ακόμα έτη ως ακολούθως:

 1. Στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τον Πρωτοδίκη Θεοφάνη Χόντζιατου Ηλία.
 2. Στο Πρωτοδικείο Αγρινίου την Πρωτοδίκη Ελένη Κολοβούτου Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ