Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022

Οι “Πρωινοί Τύποι” διοργάνωσαν συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη στις Φυλακές Ελαιώνα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι “Πρωινοί Τύποι” διοργάνωσαν συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη στις Φυλακές Ελαιώνα

Πριν από λίγο καιρό, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι»  είχε βρεθεί για μια ημέρα στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Εκεί, ανάμεσα στις 362 κρατούμενες,  κατέγραψε τις συγκλονιστικές  μαρτυρίες τους, τις συνθήκες διαβίωσης και τον αγώνα μερικών από αυτών να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα στις φυλακές  (υπάρχουν 11 βρέφη έως 3 ετών). Ένα από τα αιτήματα και τις επιθυμίες των γυναικών ήταν η διοργάνωση μιας συναυλίας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», με τον Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, όντας κοινωνικά ευαίσθητοι, αποφάσισαν να εκπληρώσουν αυτή την επιθυμία. Ανέλαβαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης και μαζί  με την πολύτιμη βοήθεια του τμήματος ειδήσεων του AΝΤ1, αλλά και της HEAVEN, η συναυλία στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών έγινε πραγματικότητα!  

 Πρωινοί Τυποι - Φυλακές Αυλώνα - Συναυλία - Μαρτάκης - Ρογκάκος - Στάθης

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο αγαπημένος Κώστας Μαρτάκης  βρέθηκε κοντά στις κρατούμενες, oι οποίες τον υποδέχτηκαν με χορευτική διάθεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα για τον καλλιτέχνη.  Ξεχώρισε η συγκινητική στιγμή που τραγούδησε έχοντας αγκαλιά ένα από τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ δε σταμάτησε να ξεσηκώνει το κοινό του ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.

Έστειλε, με αυτόν τον τρόπο, ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα τους στην επανένταξη και σε μια δεύτερη ευκαιρία. Πρωινοί Τυποι - Φυλακές Αυλώνα - Συναυλία - Μαρτάκης - Ρογκάκος - Στάθης

(Οι παρουσιαστές της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι”, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Διευθυντής των Φυλακών, Γ. Μακρής).

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ