Πέμπτη 23 Μαϊου 2024

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο ΚΥΣΕΑ για Μ. Ανατολή – “Ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές για να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση”

"Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ και τις απειλές για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια", δήλωσε ο Π. Μαρινάκης.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ολοκληρώθηκε το έκτακτο ΚΥΣΕΑ για Μ. Ανατολή – “Ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές για να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση” EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε, το ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ανασκόπηση της κατάστασης ασφαλείας.

ΚΥΣΕΑ για Μέση Ανατολή: Η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, “η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Ισραήλ και τις απειλές για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.

Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ