Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Διαψεύδει κάθε σχέση με τους κατηγορούμενους η ιδιοκτήτρια του σπιτιού της φρίκης – ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Διαψεύδει κάθε σχέση με τους κατηγορούμενους η ιδιοκτήτρια του σπιτιού της φρίκης – ΒΙΝΤΕΟ eurokinissi

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου φέρνουν τα όσα ισχυρίζεται η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μέσα στο οποίο συνέβησαν όσα φρικτά υπέστη ο ανήλικος μαθητής.

Μιλώντας την Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού διέψευσε τις φήμες με βάση τις οποίες το σπίτι που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι ανήκε στη γιαγιά ενός εξ αυτών, τονίζοντας πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση, συγγενική ή άλλη, με τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται. Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπόθεση ομαδικού βιασμού 15χρονου

eurokinissi

Υπόθεση ομαδικού βιασμού: «Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι»

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, όπως αναφέρει, έμαθε για την εμπλοκή της οικίας της στην υπόθεση ύστερα από επικοινωνία με το Δήμο, ενώ ανέφερε σε όλους τους τόνους πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα ή ενημέρωση για το ότι κάποιος έμπαινε μέσα. «Το έμαθα από τον Δήμο, όταν από τον Δήμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι. Να ξέρετε ότι ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος» είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο STAR, δηλώνοντας παντελή άγνοια, για το πότε τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι.

«Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς», επισημαίνει ξεκαθαρίζοντας τη θέση της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ