Παρασκευή 27 Μαϊου 2022

Ομαδικός βιασμός 24χρονης: Οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία – Το κρίσιμο πόρισμα του ιατροδικαστή – BINTEO

Θα παραδοθεί στην ανακρίτρια μετά την ενσωμάτωση των ευρημάτων από το εξωτερικό και τη σύνταξη της τελικής έκθεσης από το εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ομαδικός βιασμός 24χρονης: Οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία – Το κρίσιμο πόρισμα του ιατροδικαστή – BINTEO eurokinissi

Ομαδικός βιασμός 24χρονης: Κρίσιμες ώρες είναι οι επόμενες για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα 401 γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, που κατήγγειλε η 24χρονη, καθώς τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δώσουν καθοριστικές απαντήσεις για την έκβαση της υπόθεσης όπως έγραψε το dikastiko.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια των ελβετικών αρχών όπου είχαν σταλεί δείγματα για ενδελεχή έλεγχο βάσει σύγχρονων μηχανημάτων αναμένεται να φτάσουν εντός της ημέρας – ίσως και να είναι ήδη στα χέρια τους – στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ.

Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαινόταν οι αρμόδιοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, θα πρέπει να ενσωματώσουν στα ευρήματα του ελληνικού εργαστηρίου, τα πορίσματα των ελβετικών αρχών και να συνταχθεί η τελική έκθεση.

Όπως ανέφερε το ThessToday.gr η ακριβής ώρα παράδοσης των αποτελεσμάτων απαιτείται να γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ανακρίτρια και εάν το τελικό πόρισμα καθυστερήσει, το πολυαναμενόμενο ραντεβού μπορεί τελικά να καθοριστεί για το πρωί της Δευτέρας.

Ομαδικός βιασμός 24χρονης

eurokinissi

Ομαδικός βιασμός 24χρονης: Σε σφραγισμένο φάκελο τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα, που θα κρίνουν την περαιτέρω εξέλιξη της δικαστικής έρευνας θα παραδοθούν σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ στην ανακρίτρια, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο. Εντός του ίδιου φακέλου θα βρίσκεται και η έκθεση με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκου Ράικου, ο οποίος ορίστηκε πραγματογνώμονας για την υπόθεση.

Αξιολογώντας τις αναλύσεις των δειγμάτων ούρων της 24ωρης -τόσο αυτές που διενεργήθηκαν στο εργαστήριο του ΑΠΘ όσο κι εκείνες που εστάλησαν στην Ελβετία- ο καθηγητής στην έκθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ζητήματα: αφενός για τυχόν ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών (είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα) και αφετέρου για τους δείκτες αλκοόλης.

Ομαδικός βιασμός 24χρονης

eurokinissi

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις και στο πλαίσιο αυτό εξέτασε τις προηγούμενες μέρες τον άνδρα που φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, όπως επίσης κι ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε σ’ αυτό.

ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ