Σάββατο 25 Μαϊου 2024

Οργή Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου: “Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη – H Δικαιοσύνη έχει καταρρακωθεί” – ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγόρησε την πρόεδρο για μεροληψία και επηρεασμό του Δικαστηρίου, ζητώντας την εξαίρεσή της.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οργή Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου: “Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη – H Δικαιοσύνη έχει καταρρακωθεί” – ΒΙΝΤΕΟ EUROKINISSI

Νέο επεισόδιο με οργή Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου, ο οποίος κατηγόρησε για μεροληψία και επηρεασμό του Δικαστηρίου την πρόεδρο, ζητώντας την εξαίρεση της.

«Αφιέρωσε μεγάλο χρόνο για εξέταση νοσηλευτριών, ενώ εμένα μου στέρησε την εξέταση τριών σημαντικών μαρτύρων. Ρωτούσε για τη συναισθηματική κατάσταση της κατηγορούμενης και τις αντιδράσεις της. Ρωτούσε για ιατρικά θέματα τις νοσοκόμες!» είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε ότι κατά την άποψη του η πρόεδρος επηρεάζει όλο το δικαστήριο.

«Σας είπα ότι έχω να κάνω θεραπεία κι εσείς είπατε ότι δεν θα τον ξαναφέρετε το μάρτυρα! Είναι ανήθικο αυτό! Ούτε ο Θεός δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα» είπε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην απόρριψη του αιτήματος για συμπληρωματική εξέταση του καθηγητή Νίκου Ράικου. «Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη! Η Δικαιοσύνη είναι το θέμα! Έχει καταρρακωθεί» σχολίασε ο οργισμένος ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οργή Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου

(EUROKINISSI)

Οργή Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου: Η άρνηση κατάθεσης μαρτύρων

Αιχμές άφησε ο Αλέξης Κούγιας και για τη κλήτευση για κατάθεση σημαντικών μαρτύρων. «Ήδη από την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης αρνήθηκε την κλήση προς κατάθεση σειράς σημαντικών μαρτύρων, την προσκόμιση των τριμηνιαίων καταστάσεων φαρμάκων. Μολονότι στην πορεία της δίκης προέκυψαν και αλλά αιτήματα, όπως η επανεξέταση μαρτύρων, γονιδιακός έλεγχος, νέες τοξικολογικές εξετάσεις, η πρόεδρος προέβη στις συμπεριφορές ενδεικτικές της αμεροληψίας της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπέβαλλε ερωτήματα για την ιστολογική έκθεση του κ. Θεοχάρη, στον ιατροδικαστή Μπουζιάνη και στον καθηγητή Ράϊκο, από τις καταθέσεις των οποίων προέκυπτε η ανάγκη κλήσης του κ. Θεοχαρη για να καταθέσει. Όμως, απέρριψε το σχετικό αίτημα» υπογράμμισε ο κ. Κούγιας.

Η δίκη διακόπηκε προκειμένου η εισαγγελέας να προετοιμάσει την πρότασή της επί του αιτήματος εξαίρεσης σε βάρος της προέδρου.

«Εγώ είμαι ο Θεός της»

Νωρίτερα η διαδικασία είχε διακοπεί δύο φορές με τον Αλέξη Κούγια να ζητάει χρόνο για να προετοιμάσει το αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του Δικαστηρίου. Λίγο πριν μάλιστα από την δεύτερη διακοπή ο συνήγορος Πισπιρίγκου είχε όπως έγραψε το dikastiko.gr  δηλώσει χαρακτηριστικά «εγώ είμαι ο Θεός της».

Ειδικότερα, οι δικαστές ανέβηκαν στην έδρα του δικαστηρίου αλλά ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ανέτοιμος και ζήτησε περισσότερο χρόνο.

Κούγιας: Απαγορεύω στην κατηγορούμενη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση μέχρι να καταθέσουμε την αίτηση εξαίρεσης

Πρόεδρος: Τι θα πει απαγορεύετε;

Κούγιας: Εγώ είμαι ο Θεός της! Δικηγορικά εννοώ! Ό,τι πω εγώ θα κάνει! Αμφισβητούμε την ακεραιότητά σας!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ