Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2021

Οργισμένος ιερέας διέκοψε τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην Καλαμάτα – “Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω σεβόμενοι τη νομοθεσία” – ΒΙΝΤΕΟ

"Αντιρρησίες θα γίνετε σπίτια σας όχι εδώ" είπε ο ιερέας και εμείς λέμε "να αγιάσει το στόμα του".

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οργισμένος ιερέας διέκοψε τη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην Καλαμάτα – “Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω σεβόμενοι τη νομοθεσία” – ΒΙΝΤΕΟ

Πιστός στο γράμμα του νόμου και όσα αυτός προβλέπει για υποχρεωτική χρήση μάσκας ως μέτρο προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο λόγος για τον ιερέα του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας ο οποίος όταν είδε μεταξύ των πιστών κάποιους να μη φορούν μάσκα, δεν δίστασε να διακόψει την τέλεση της Χριστουγεννιάτικης λειτουργίας προκειμένου να απευθύνει συστάσεις προς το ποίμνιο σε έντονο αλλά και ευγενικό ύφος.

“Όσοι δεν φοράτε μάσκα παρακαλώ να βγείτε έξω” είπε ο ιερέας

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο ιερέας διέκοψε τη θεία λειτουργία και απευθυνόμενος σε όσους δεν φορούσαν μάσκα τους ζήτησε να βγουν από την εκκλησία. Δεν θα ανοίξουμε διάλογο. Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία”.

Κάποιοι από τους πιστούς τον ρώτησαν γιατί ο ίδιος δεν φοράει μάσκα με τον ιερέα να απαντά είπε ότι δεν γίνεται να φοράει για να ψάλλει, ενώ αυτό προβλέπει η νομοθεσία. Και ενώ κάποιοι πιστοί επέμεναν είπε: “Αντιρρησίες θα γίνετε σπίτια σας όχι εδώ” και εμείς λέμε “να αγιάσει το στόμα του”.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ