Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021

Ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων καλείται τις επόμενες ημέρες ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός – Καταγγέλλεται και για βιασμό

Αν τα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν υπάρξει άλλη καταγγελία είτε ενώπιόν του είτε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο εισαγγελέας, την ερχόμενη εβδομάδα, θα τον καλέσει ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ως ύποπτος  τέλεσης αξιόποινων πράξεων καλείται  τις επόμενες ημέρες  ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός – Καταγγέλλεται και για βιασμό

Μετά τον Δημήτρη Λιγνάδη δύο ακόμη ηθοποιοί έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης και τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Για τον έναν, τον πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό που έχει καταγγελθεί και δημόσια από γυναίκες συναδέλφους του, ο εισαγγελικός κλοιός φαίνεται να στενεύει γύρω του καθώς ήδη τρεις γυναίκες έχουν καταθέσει εις βάρος του.

Τα καταγγελλόμενα αδικήματα είναι απόπειρα βιασμού και βιασμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα μετά την πολύωρη κατάθεση που έλαβε χθες από γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να τη βιάσει το 2014, αναμένεται να του αποστείλει σύντομα κλήση για να δώσει εξηγήσεις.

Αν τα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν υπάρξει άλλη καταγγελία είτε ενώπιόν του είτε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, την ερχόμενη εβδομάδα θα τον καλέσει ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός «τρέχει» και την προκαταρκτική που αφορά έτερο ηθοποιό ο οποίος καταγγέλλεται για βιασμό που φέρεται να τελέστηκε το 2020.

Και αυτός αναμένεται να κληθεί πολύ σύντομα να δώσει εξηγήσεις για όσα του αποδίδονται.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: MEGA

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ